1
Luchtzuiveraar en luchtbevochtiger

Luchtzuiveraar voor woonkamers

  Luchtzuiveraar voor woonkamers

  Altijd gezonde lucht

  Deze luchtzuiveraar van Philips beschikt over een uniek 6-traps luchtzuiveringssysteem dat schadelijke deeltjes opvangt en neutraliseert. De slimme luchtkwaliteitregeling meet en regelt automatisch de luchtkwaliteit in huis. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Altijd gezonde lucht

Deze luchtzuiveraar van Philips beschikt over een uniek 6-traps luchtzuiveringssysteem dat schadelijke deeltjes opvangt en neutraliseert. De slimme luchtkwaliteitregeling meet en regelt automatisch de luchtkwaliteit in huis. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Altijd gezonde lucht

met slimme luchtkwaliteitregeling

 • Intelligente meting en regeling van de luchtkwaliteit

  Intelligente meting en regeling van de luchtkwaliteit

  De ingebouwde sensor meet de luchtkwaliteit in de kamer en selecteert automatisch de beste snelheidsstand om de best mogelijke luchtkwaliteit in de kamer te garanderen. Het tweekleurige display toont informatie over de werkelijke luchtkwaliteit. Het wordt rood als de luchtkwaliteit nog niet goed genoeg is en groen als de lucht weer fris en gezond is.

 • Snelle filtering dankzij de turbofunctie

  Snelle filtering dankzij de turbofunctie

  Wanneer de turbofunctie wordt ingeschakeld, draait de ventilator met een hoge snelheid om de lucht snel te kunnen reinigen. Na 30 minuten schakelt het apparaat automatisch over naar de intelligente modus.

 • 3-traps Electro-clean-systeem laadt en vangt alle deeltjes

  3-traps Electro-clean-systeem laadt en vangt alle deeltjes

  Het 3-traps Electro-clean-filtratiesysteem werkt op drie manieren. *Eén: het voorfilter houdt grotere deeltjes tegen, zoals haren, huidschilfers van dieren en huisstofallergenen.*Twee: de kleinere deeltjes die door het voorfilter zijn gekomen, waaronder bacteriën en virussen, worden geladen door de Corona-deeltjesoplader. *Drie: het ESP-filter (Electro-Static Precipitation) trekt deze geladen deeltjes naar de oppervlakte en houdt deze bij zich. Bij normaal gebruik hoeft het voordelige ESP-filter slechts één keer in de vijf jaar te worden vervangen.

 • Actieve zuurstof steriliseert vervuiling en verfrist filter

  Actieve zuurstof steriliseert vervuiling en verfrist filter

  De actieve zuurstof, die wordt gegenereerd door de Corona Field-oplader, steriliseert schadelijke ziektekiemen zoals bacteriën en virussen die worden opgevangen in het ESP-filter (Electro-Static Precipitation). Vervolgens gaat de actieve zuurstof door het zeolietfilter, waar de zuurstof opgevangen gassen oxideert, waardoor deze onschadelijk worden. Dankzij dit proces wordt het zeolietfilter continu verfrist en gaat het jaren langer mee.

 • 2 -traps luchtzuiveringssysteem verwijdert gassen en geurtjes

  2 -traps luchtzuiveringssysteem verwijdert gassen en geurtjes

  Het 2-traps luchtzuiveringssysteem maakt gebruik van geavanceerde NCCO-technologie (Nano-Confined Catalytic Oxidization). Eerst vangt het hoogwaardige zeolietfilter een groot aantal gassen en geurtjes op en vervolgens maakt het gebruik van de actieve zuurstof. De zuurstof gaat door het filter, waardoor het filter wordt verfrist.In vergelijking met het traditionele Activated Carbon-filter, levert dit hoogwaardige zeolietfilter gelijkmatigere prestaties in omgevingen met verschillende luchtvochtigheden. Daarnaast heeft het zeolietfilter een veel langere levensduur (max. vijf jaar), omdat het wordt verfrist door actieve zuurstof.

 • 6-traps luchtzuiveringssysteem voor schone en frisse lucht

  Het geavanceerde en innovatieve 6-traps luchtzuiveringssysteem verwijdert en steriliseert zelfs de kleinste deeltjes en een groot aantal gassen en geurtjes.*Het 3-traps Electro-clean-filtratiesysteem verwijdert deeltjes effectief. *Het 2-traps FreshAir-filtratiesysteem verwijdert gassen en geurtjes. *Tenslotte steriliseert actieve zuurstof opgevangen deeltjes en verfrist deze zuurstof continu het zeolietfilter, waardoor het lang meegaat en de gebruiker is verzekerd van geweldige prestaties.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in