1
Luchtzuiveraar en luchtbevochtiger

Luchtzuiveraar voor slaapkamers

  Luchtzuiveraar voor slaapkamers

  Altijd gezonde lucht

  Deze luchtzuiveraar van Philips beschikt over een uniek 6-traps luchtzuiveringssysteem dat schadelijke deeltjes opvangt en neutraliseert. De slimme luchtkwaliteitregeling meet en regelt automatisch de luchtkwaliteit in huis. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Altijd gezonde lucht

Deze luchtzuiveraar van Philips beschikt over een uniek 6-traps luchtzuiveringssysteem dat schadelijke deeltjes opvangt en neutraliseert. De slimme luchtkwaliteitregeling meet en regelt automatisch de luchtkwaliteit in huis. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Altijd gezonde lucht

met zelfreinigend 6-traps luchtzuiveringssysteem

 • Intelligente meting en regeling van de luchtkwaliteit

  Intelligente meting en regeling van de luchtkwaliteit

  De ingebouwde sensor meet de luchtkwaliteit in de kamer en selecteert automatisch de beste snelheidsstand om de best mogelijke luchtkwaliteit in de kamer te garanderen. Het tweekleurige display toont informatie over de werkelijke luchtkwaliteit. Het wordt rood als de luchtkwaliteit nog niet goed genoeg is en groen als de lucht weer fris en gezond is.

 • Zeolietfilter reinigt zichzelf met actieve zuurstof

  Zeolietfilter reinigt zichzelf met actieve zuurstof

  De actieve zuurstof, die wordt gegenereerd door de corona-deeltjesoplader, gaat door het zeolietfilter, waar de zuurstof de opgevangen gassen oxideert en onschadelijk maakt. Door dit proces wordt het zeolietfilter continu verfrist en gaat het jaren langer mee.

 • Langdurige werking tot wel 5 jaar

  Langdurige werking tot wel 5 jaar

  Het 6-traps luchtzuiveringssysteem werkt tot 5 jaar lang. Dankzij de unieke open structuur heeft het 3-traps Electro-clean-deeltjesfilter een continu hoge doorstroomsnelheid. Dit betekent dat het langer efficiënt deeltjes kan opvangen zonder dat het verstopt raakt. Het 2-traps zeolietfilter vangt gassen en geurtjes op. Deze worden vervolgens geoxideerd door de actieve zuurstof die er doorheen gaat, waardoor het zeolietfilter continu wordt verfrist.

 • Unieke technologie voor zeer vochtige omstandigheden (>90%)

  Unieke technologie voor zeer vochtige omstandigheden (>90%)

  Het 2-traps zeolietfilter is gemaakt van geavanceerd hoogwaardig zeoliet, dat, in tegenstelling tot veel ander materiaal, gassen en geuren efficiënt opvangt zonder daarbij ook watermoleculen op te vangen. Dit betekent dat het filter ook onder zeer vochtige omstandigheden (tot 90% luchtvochtigheid) gassen en geuren uit de lucht verwijdert.

 • 3-traps Electro-clean-filter verwijdert >99% van de deeltjes

  3-traps Electro-clean-filter verwijdert >99% van de deeltjes

  Het 3-traps Electro-clean-deeltjesfilter werkt op drie manieren. Eerst blokkeert het voorfilter grotere deeltjes, zoals dierlijke allergenen (haar en dode huidcellen) en huisstofallergenen. Vervolgens krijgen de fijnere deeltjes die door het voorfilter gaan, inclusief bacteriën en virussen, een elektrische lading door de corona-deeltjesoplader. Als laatste trekt het ESP-deeltjesfilter (Electro-Static Precipitation) deze geladen deeltjes naar de oppervlakte en houdt deze bij zich. Bij normaal gebruik hoeft het voordelige ESP-deeltjesfilter slechts één keer in de vijf jaar te worden vervangen.

 • 2-traps zeolietfilter verwijdert gas en geuren op efficiënte wijze

  2-traps zeolietfilter verwijdert gas en geuren op efficiënte wijze

  Het hoogwaardige 2-traps zeolietfilter maakt gebruik van geavanceerde NCCO-technologie (Nano-Confined Catalytic Oxidization). Het filter vangt een groot aantal gassen en geurtjes op en neutraliseert deze vervolgens met de actieve zuurstof die er doorheen gaat, waardoor het filter continu wordt verfrist. In vergelijking met het traditionele Activated Carbon-filter levert dit hoogwaardige zeolietfilter gelijkmatigere prestaties in omgevingen met verschillende luchtvochtigheden. Daarnaast heeft het zeolietfilter een langere levensduur tot vijf jaar, omdat het wordt verfrist door actieve zuurstof.

 • Directe sterilisatie tegen bacteriën en virussen

  Directe sterilisatie tegen bacteriën en virussen

  De actieve zuurstof die wordt gegenereerd door de corona-deeltjesoplader steriliseert schadelijke ziektekiemen, zoals bacteriën en virussen, die worden opgevangen in het ESP-deeltjesfilter (Electro-Static Precipitation).

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in