1

Series 3000i

2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger

  -{discount-percentage}%
  • KA

  Series 3000i

  2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger

  Adem het verschil

  Bekijk en beheer de luchtkwaliteit — overal, altijd. Met deze 2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger regelt u de luchtkwaliteit in ruimten tot 80 m2 in de strijd tegen allergenen, droge lucht, schadelijke gassen, fijne deeltjes, bacteriën en virussen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 529,00
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Adem het verschil

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Adem het verschil

Bekijk en beheer de luchtkwaliteit — overal, altijd. Met deze 2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger regelt u de luchtkwaliteit in ruimten tot 80 m2 in de strijd tegen allergenen, droge lucht, schadelijke gassen, fijne deeltjes, bacteriën en virussen. Bekijk alle voordelen

Aanbevolen verkoopprijs: € 529,00
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

2-in-1 luchtzuiveraar en luchtbevochtiger

Filtert 99, 97% van deeltjes tot 0, 3 µm, Kamergrootte: 80 m², CADR-deeltjes 310 m3/h, Bevochtigingsgraad: 600ml/h AC3829/10 Soortgelijke producten zoeken

Adem het verschil

Verwijder 99,97% van de allergenen en bestrijd droge lucht

 • Verwijdert 99,97% van deeltjes tot slechts 0,003 micron*

  Verwijdert 99,97% van deeltjes tot slechts 0,003 micron*

  Geavanceerde VitaShield IPS-zuiveringstechnologie heeft bewezen 99,97% van de deeltjes tot slechts 0,003 micron (800 keer kleiner dan PM2.5) te verwijderen, met inbegrip van virussen, bacteriën, pollen, stof en schilfers van huisdieren. De technologie zorgt voor superieure schone lucht met een Clean Air Delivery Rate (CADR) van 310 m3/h. In een kamer van 20 m2, kan de lucht in minder dan 7 minuten gezuiverd worden, zodat de lucht meer dan 8 keer per uur wordt gezuiverd.

 • Verwijdert bacteriën en virussen

  Verwijdert bacteriën en virussen

  Een optimale zuiveringsfunctie detecteert en vermindert bacteriën en virussen zoals H1N1 (griep) effectief, voor schonere lucht en een gezondere woonomgeving.

 • Allergenenindex lucht binnenshuis toont het risiconiveau van allergenen binnenshuis

  Allergenenindex lucht binnenshuis toont het risiconiveau van allergenen binnenshuis

  AeraSense-technologie detecteert de allergenen in uw lucht binnenshuis en geeft het potentiële risiconiveau van de luchtallergenen aan op een schaal van 1 tot 12.

 • Realtime digitale weergave van PM2.5 niveaus binnenshuis

  Realtime digitale weergave van PM2.5 niveaus binnenshuis

  Een professionele sensor met AeraSense-technologie detecteert nauwkeurig en reageert snel op de kleinste wijziging met betrekking tot deeltjes in de lucht, met bevestiging in de vorm van realtime PM2.5-feedback.

 • Volgen, bewaken en controle met uw smartphone-app

  Volgen, bewaken en controle met uw smartphone-app

  Met behulp van de Air Matters-app bedient u overal en altijd uw luchtzuiveraar. Controleer de luchtkwaliteit in de app voor een veilig gevoel waar u ook bent, en om de luchtkwaliteit binnenshuis en buitenshuis met elkaar te vergelijken. Met de app kunt u ook de ventilatorsnelheid aanpassen en de filterstatus controleren.

 • 3 automatische modi: algemeen, allergeen en slaap

  3 automatische modi: algemeen, allergeen en slaap

  Dit product heeft 3 automatische zuiveringsinstellingen: een algemene modus, een extra gevoelige allergeenmodus en een slaapmodus. In de slaapmodus is de weergave gedimd en schakelt de ventilator over op de laagste snelheid. Kies een modus voor optimale prestaties die aan uw behoeften voldoet.

 • Uiterst stil zodat u goed slaapt

  Uiterst stil zodat u goed slaapt

  Het unieke aerodynamisch ontwerp zorgt voor maximale prestaties met minimaal geluid. In de slaapstand is het apparaat zo goed als geluidloos voor schonere lucht terwijl u slaapt.

 • Energiezuinig en kostenbesparend, minder dan 1 kWh per dag

  Energiezuinig en kostenbesparend, minder dan 1 kWh per dag

  Dit product is met een verbruik van minder dan 1 kWh per dag energie- en kostenbesparend.

 • Hygiënische bevochtiging tot 600 ml/h

  NanoCloud-technologie maakt gebruik van een natuurlijk en hygiënisch verdampingsproces om te zorgen voor superieure prestaties tot 600 ml/h. Wanneer het water is verdampt, wordt de waternevel onzichtbaar en de kunnen kleinere moleculen minder bacteriën in de lucht dragen. Ons laboratoriumonderzoek bevestigt dat NanoCloud-technologie 99% minder bacteriën verspreidt dan toonaangevende ultrasone luchtbevochtigers. Ook worden hierdoor natte plekken en wit stof voorkomen.

 • Kies modus 2-in-1 of modus Alleen zuiveren

  Schakel met één druk op de knop tussen de modi 2-in-1 en Alleen zuiveren. Kies 2-in-1 voor schonere lucht zonder het ongemak van droge lucht tijdens droge seizoenen. In de modus Alleen zuiveren wordt de bevochtigingsfunctie uitgeschakeld wanneer deze niet vereist is.

 • 4 vooraf ingestelde vochtigheidsniveaus

  Handhaaf een constante vochtigheidsgraad met de automatische vochtigheidsinstellingen. Kies 40%, 50%, of 60% als vochtigheidsgraad. De luchtbevochtiger schakelt dan automatisch in of uit om de gewenste vochtigheidsgraad te bereiken.

 • Eenvoudig te verplaatsen met vier zwenkwielen

  Het apparaat is ook uitgerust met vier wielen, waardoor het nog gemakkelijker is om te verplaatsen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • CADR: getest door derden volgens GB/T 18801-2015
 • Afmeting ruimte: berekend volgens GB/T18801-2015.
 • Bevochtigingsgraad: getest door GB/T 23332 in Philips-binnenklimaatkamer, 2017. Afmetingen kamer 25 m², begintemperatuur van 20±2 °C en relatieve vochtigheid van 30±3 %RH.
 • Getest op de filtermedia met NaCl-spuitbussen, geclassificeerd 3 nm volgens DIN71460-1, in 2017 door onafhankelijk testlaboratorium.
 • Getest op de filtermedia middels eenmalige doorvoer met een luchtstroom van 5,33 cm/s, in 2017 getest door een onafhankelijk laboratorium.
 • Bacteriereductie: getest door Shanghai Institute of Measurement and Testing Technology (SIMT) in een kamer van 30 m³ volgens GB21551.3-2010, (Staphylococcus albsp) 8032 gebruikt als testbacterie
 • Antibacteriële verwijderingsgraadtest uitgevoerd bij Airmid Healthgroup Ltd. getest in een proefkamer van 28,5 m³ vervuild met deeltjes influenza A in de lucht (H1N1).
 • Genereert watermoleculen van nanoformaat, voorkomt dat bacteriën zich verspreiden Resultaten zijn gebaseerd op emissie van de bacterie Staphylococcus Albus (een simulant van een relevante ziekteverwekker) rechtstreeks uit schone eenheden en schone bevochtigingsfilters met gesteriliseerd water waaraan de genoemde bacterie is toegevoegd.
 • Metingen zijn uitgevoerd nadat 20 g uit de eenheden was ddorgegeven naar een afgesloten kamer van 30 m3. Het introduceren van bacteriën in de lucht in een kamer is afhankelijk van allerlei factoren, zoals de afmetingen of indeling van de kamer.
 • Voorkomt natte plekken en wit stof: onafhankelijke test door een derde partij Bepaling van aanwezigheid van mineralen in druppels vloeistof op meubels, overeenkomstig DIN 44973, IUTA e.V. Om achterblijven van mineralen op meubilair gedurende een periode van 3 uur vast te stellen.
 • Professionele sensor: vergelijking met Grim-sensor en vergelijking met industriële infraroodsensor.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in