NL
EN
1
TV

Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  Bekroonde prestaties

  De 9000-serie is de laatste 10 jaar door EISA bekroond tot beste LCD-TV en biedt innovatie in beeld en connectiviteit. De Perfect Pixel HD-engine en de LED Pro-technologie staan garant voor levensechte beelden, en dankzij Ambilight en 3D Max zijn films realistischer dan ooit. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Bekroonde prestaties

De 9000-serie is de laatste 10 jaar door EISA bekroond tot beste LCD-TV en biedt innovatie in beeld en connectiviteit. De Perfect Pixel HD-engine en de LED Pro-technologie staan garant voor levensechte beelden, en dankzij Ambilight en 3D Max zijn films realistischer dan ooit. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

9000 series Smart LED-TV

132 cm (52"), Full HD 3D Max, DVB-T/C 52PFL9606H/12 Soortgelijke producten zoeken

Bekroonde prestaties

Driezijdig Ambilight en de beste beeldkwaliteit

 • Ambilight Spectra XL, een nieuwe Ambilight voor meer filmgenot

  Breid uw kijkervaring uit met Ambilight Spectra XL. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter dan ooit doordat vanaf de achterkant van de TV een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid van het licht aan, zodat dit past bij het TV-beeld. Dankzij de wandadapter is de lichtkleur perfect, ongeacht de kleur van uw muur.

 • Full HD-TV en Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met de Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen. Het Full HD-scherm met 1920 x 1080 pixels geeft heldere, trillingsvrije beelden met verbluffende helderheid.

 • Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  Geniet zonder trillingen in het beeld van de actie. Perfect Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema op Blu-ray en DVD). Het resultaat is nog vloeiendere en rustigere beelden met uitstekende scherpte. Geniet van beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

 • 3D Max voor een overweldigende Full HD 3D-ervaring

  3D Max voor een overweldigende Full HD 3D-ervaring

  Ga in uw eigen huiskamer volledig op in 3D-films met 3D Max. De combinatie van het snelle scherm en de Active Shutter-bril brengt levensechte diepte in Full HD-resolutie. Nu kan al het 2D-materiaal worden weergegeven in 3D. U kunt zelfs de 3D-diepte instellen naar uw wensen. Met uw TV bent u klaar voor de 3D Max-ervaring met de 3D Max-bril.

 • FULL HD LED Pro voor het meest levendige 3D-beeld

  FULL HD LED Pro voor het meest levendige 3D-beeld

  Full HD LED Pro levert extreem contrast en de levendigste 3D-beelden ter wereld. Met de bekroonde LED Pro van Philips geniet u van de adembenemende beelden en gebruikt u ook nog eens 50% minder stroom! In het platte scherm zijn meer dan 1000 LED's aangebracht die het helderste wit en het donkerste zwart produceren. De combinatie met de krachtige Perfect Pixel HD Engine zorgt voor verbluffende beelden met extreem contrast, helderheid en levendige kleuren.

 • 1000 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  1000 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Met 1000 Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en glashelder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips omvat de combinatie van visuele effecten als de hoogste vernieuwingsfrequentie, Perfect Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat is ongekend scherpe bewegingen, hoe snel de actie ook is.

 • SoundStage met 40 W voor een dynamisch krachtig geluid in een superslanke TV

  SoundStage met 40 W voor een dynamisch krachtig geluid in een superslanke TV

  De Philips SoundStage met 40 W RMS-uitgangsvermogen heeft veel meer dynamiek en kracht dan dat er tot nu toe op een LCD-TV is gehoord. We kunnen nu een superplat ontwerp combineren met een krachtig TV-geluid. In de TV-standaard zit een geavanceerd, ultradun luidsprekersysteem. Dit systeem combineert een diepe, warme bas met een uitstekende helderheid. Ook als de TV aan de muur is bevestigd, kunt u genieten van het uitmuntende geluid dankzij de geavanceerde verwerkingscorrecties. Geniet van het prachtige geluid en een plat ontwerp.

 • Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Huur films rechtsreeks op uw TV via de onlinevideotheek, bekijk de gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan online toepassingen met Net TV. U kunt ook surfen op internet.

 • Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Deel foto's, muziek en films via SimplyShare vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

 • Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien uw TV op de makkelijkste en handigste manier. Sluit gewoon een draadloos toetsenbord aan of gebruik uw smartphone of tablet om uw Smart TV te bedienen.

 • TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  Neem live digitale TV op met een USB-apparaat dat is aangesloten op uw Philips-TV of pauzeer de bestanden wanneer het u uitkomt en kijk verder wanneer u wilt. Gebruik de elektronische programmagids om uw favoriete programma's te zoeken en stel de gewenste opnamen in. Nu kunt u televisiekijken wanneer het u uitkomt.

 • Geïntegreerde Wi-Fi voor Net TV en draadloze SimplyShare

  Geniet draadloos van films, foto's, infotainment en andere online-items rechtstreeks op uw TV. Sluit uw TV heel eenvoudig aan op het draadloze thuisnetwerk via de eenvoudige wizard. Navigeer door de uitgebreide lijst met toepassingen met uw afstandsbediening en kies het gewenste item.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • 3D-TV vereist accessoire PTA516 (Active Shutter-bril), een 3D-compatibel bronapparaat en bronmateriaal in 3D.
 • 3D Max-games voor twee spelers wordt alleen ondersteund door 3D Max TV's met het volgende toesteltype: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07
 • Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Wi-Fi MediaConnect: het afspelen van video's kan door de snelheid van uw PC en de Wi-Fi-bandbreedte worden beïnvloed. Ga voor de minimale en aanbevolen systeemvereisten naar www.philips.com/wifimediaconnect. Inhoud wordt na een korte vertraging van enkele seconden weergegeven. Er kunnen kleine afwijkingen in het beeld en geluid optreden.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen uit de elektronische programmagids via IPTV (voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing), opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Een internetverbinding is vereist.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.
 • ISF en IMAGING SCIENCE FOUNDATION zijn handelsmerken in eigendom van ISF Research Labs LLC Limited Liability Company
 • Alleen voor 2D-games.
 • Zorg dat de gameconsole op de HDMI-aansluiting van de TV is aangesloten.
 • Dit apparaat is geschikt voor ontvangst van de openbaar-toegankelijke digitale televisie-uitzendingen op Hongaars grondgebied

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in