1
Beauty

Discover your beauty, every day

 

Het vergt vaak enige inspanning om natuurlijke schoonheid volledig tot zijn recht te laten komen. Maar schoonheid is altijd aanwezig. En de kracht om deze schoonheid te voeden en ervan te genieten moet in jouw handen liggen. Daarom zijn we bij Philips altijd bezig met het ontwikkelen van de volgende generatie schoonheidsproducten voor vrouwen van nu. Onze beautyproducten; jouw natuurlijke schoonheid. De beste combinatie.

Huidverzorging

Huidverzorging

Dankzij de effectieve verjongings- en reinigingsapparaten van Philips hoef je voor een mooie, jonger ogende huid niet meer naar een salon te gaan. Deze series schoonheids- producten geven je een schone, zachte en vooral uitstekend verzorgde huid, waardoor je elke straalt.

Ontharing

Ontharing

Veilig, pijnloos en effectief; thuis zorgen voor een zijdezachte huid zonder haartjes was nog nooit zo gemakkelijk. Snel en effectief ontharen met een ladyshave, wekenlang een zijdezachte huid met een epilator of maandenlang een zijdezachte huid met een Philips Lumea.

Haarverzorging

Haarverzorging

Elke dag snel, veilig en professioneel je haar in model brengen met de föhns, krultangen en stijltangen van Philips. Beschermende haarverzorgingsproducten die je helpen om je haar te stylen zoals jij het wilt, zonder het te beschadigen.

 

Gladde voeten van hiel tot tenen

 

Met de Philips Pedi Advanced elektrische voetvijl maak je jouw voeten van hiel tot teen zacht. Met de unieke draaiende schijf en het handgreepdesign verwijder je moeiteloos, nauwkeurig en op zachte wijze eelt van de hele voet.

Elke dag mooi, op jouw manier

 

Je wordt elke dag mooier. Van binnen en van buiten. Wij willen dat elke vrouw de schoonheid waarmee ze geboren is, kan laten zien. En we geloven er dan ook sterk in dat we jouw schoonheidsrituelen kunnen verbeteren met behulp van technologie en innovatie. Onze trendwatchers, designers en technische experts ontwikkelen continu nieuwe, slimme schoonheidsproducten.

 

Dankzij deze inspanningen beschikken we over een uitgebreide range beautyproducten op het gebied van huidverzorging, ontharen en haarverzorging. Producten voor blijvende en zichtbare resultaten, die je laten stralen en waarmee je je innerlijke schoonheid elke dag opnieuw naar buiten kunt brengen.

 

Gebruik onze beautyproducten om je dagelijkse schoonheidsbehandelingen en –rituelen te creëren. Professioneel, veilig en comfortabel. Voel je mooi op jouw manier.

Tips en    inspiratie:

 

Welke van onze beautyproducten het beste bij je passen hangt onder andere af van je haar- en huidtype, specifieke wensen en voorkeuren. Lees er alles over in deze artikelen over schoonheid en persoonlijke verzorging. Vol met informatie over onze innovatieve schoonheidsproducten, handige tips en antwoorden op veelgestelde vragen.

 

Bekijk alle artikelen