1
SpeedPro Max Aqua

SpeedPro Max Aqua steelstofzuiger

Stofzuigen en dweilen in één beweging

Steelstofzuiger met dweilfunctie

 
SpeedPro Max Aqua | Stofzuigen en dweilen in één beweging

FC6904/01

Met SpeedPro Max Aqua haal je de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Met het unieke dweilsysteem kun je stofzuigen en dweilen in één beweging. Dweil tot wel 60m2 met één reservoir en tot wel 75 minuten zonder onderbreking. Gebruik de AquaBoost-technologie om hardnekkige vlekken in één keer te verwijderen.

Uniek stofzuig- en dweilmondstuk stofzuigt en dweilt tegelijkertijd

AquaBoost-technologie verwijdert eenvoudig hardnekkig vuil

Tot 75 minuten stofzuigen en dweilen zonder onderbreking

Tot 60 m2 stofzuigen en dweilen met 1 waterreservoir

Digitale PowerBlade motor zorgt voor een hoge luchtstroom

Inclusief 360° mondstuk met LED-verlichting en gemotoriseerde turboborstel*

*Afhankelijk van model

Bekijk SpeedPro Max Aqua in actie

SpeedPro Max Aqua in actie
Afspelen

Het beste resultaat op alle typen vloeren

 

SpeedPro Max Aqua is geschikt om harde vloeren, zoals parket, laminaat en tegels in één keer te reinigen. Gebruik het stofzuig- en dweilmondstuk voor een 2 in 1 reiniging. Klik het mondstuk eenvoudig los om tapijt te stofzuigen.

Het beste resultaat op alle typen vloeren

 

SpeedPro Max Aqua is geschikt om harde vloeren, zoals parket, laminaat en tegels in één keer te reinigen. Gebruik het stofzuig- en dweilmondstuk voor een 2 in 1 reiniging. Klik het mondstuk eenvoudig los om tapijt te stofzuigen.

Vlekken maken geen kans!

 

Gebruik de AquaBoost-technologie om hardnekkige vlekken in één keer te verwijderen.

Vlekken maken geen kans!

 

Gebruik de AquaBoost-technologie om hardnekkige vlekken in één keer te verwijderen.

Bereik gemakkelijk alle plekken in je huis

 

SpeedPro Max Aqua is flexibel en gemakkelijk te hanteren. Maak eenvoudig schoon, ook onder laag meubilair.

Handige accessoires van SpeedPro Max Aqua

360°-mondstuk

De snelste manier van stofzuigen

Gebruik het meegeleverde 360°-mondstuk met LED-verlichting, als je alleen wilt stofzuigen. Het 360°-mondstuk zuigt stof en vuil aan alle kanten op, zodat elke beweging telt.
Gemotoriseerde turboborstel

Verwijder hardnekkig vuil van je meubilair

Gebruik de gemotoriseerde mini-turboborstel om hardnekkig vuil (zoals huisdierenharen) te verwijderen van meubilair zoals stoelen en banken. De mini-turboborstel is compact, krachtig en effectief.
Geïntegreerde borstel

Geïntegreerde borstel op de steel

Nauwe kieren en moeilijk bereikbare plekken reinig je eenvoudig door de geïntegreerde borstel op de steel om te klappen.

Ontdek onze gehele collectie steelstofzuigers

FC6727/01

SpeedPro

FC6727/01

€ 299,99*
Steelstofzuiger
FC6823/01

SpeedPro Max

FC6823/01

€ 449,99*
Steelstofzuiger
FC6903/01

SpeedPro Max

FC6903/01

€ 499,99*
Steelstofzuiger
FC6904/01

SpeedPro Max Aqua

FC6904/01

€ 529,99*
Stofzuigen én dweilen

Mondstuk

 • 180°-mondstuk
 • 360° mondstuk
 • Stofzuig- en dweilmondstuk
 • Stofzuig- en dweilmondstuk

Voltage

 • 21,6 V
 • 25,2 V
 • 25,2 V
 • 25,2 V

Gebruikstijd

 • Normale modus: 30 min
 • Turbo modus: 15 min
 • Eco-modus: 65 min
 • Normale modus: 25 min
 • Turbo modus: 21 min
 • Eco-modus: 75 min
 • Normale modus: 35 min
 • Turbo modus: 25 min
 • Eco-modus: 75 min
 • Normale modus: 35 min
 • Turbo modus: 25 min

Accessoires

 • Geïntegreerde borstel
 • Geïntegreerd spleetmondstuk
 • Mini-turboborstel
 • Extra filter
 • Geïntegreerde borstel
 • Geïntegreerd spleetmondstuk
 • Mini-turboborstel
 • Geïntegreerde borstel
 • Geïntegreerd spleetmondstuk
 • Microvezelpads x2
 • 360°-mondstuk
 • Geïntegreerde borstel
 • Geïntegreerd spleetmondstuk
 • Microvezelpads x2
 • 360°-mondstuk
 • Mini-turboborstel
 • Extra filter
* Aanbevolen verkoopprijs

Stofzuigen en dweilen met het unieke mondstuk

 

Het unieke stofzuiger- en dweilsysteem regelt de hoeveelheid water die wordt vrijgelaten tijdens het schoonmaken. Dit zorgt voor een optimale vochtigheid op de harde vloer tijdens het dweilen. Met één waterreservoir kun je tot wel 60 m2 dweilen.

Stofzuigen en dweilen met het unieke mondstuk

 

Het unieke stofzuiger- en dweilsysteem regelt de hoeveelheid water die wordt vrijgelaten tijdens het schoonmaken. Met één waterreservoir kan tot 60 m2 worden gedweild.

Gebruik de AquaBoost-technologie voor hardnekkig vuil

 

Druk het AquaBoost pedaal in voor extra watertoevoer. Hiermee reinig je in één keer hardnekkig en opgedroogd vuil.

Gebruik de AquaBoost-technologie voor hardnekkig vuil

 

Druk het AquaBoost pedaal in voor extra watertoevoer. Hiermee reinigt u in één keer hardnekkig en opgedroogd vuil.

Koop SpeedPro Max Aqua nu

SpeedPro Max
Aanbevolen verkoopprijs: € 529,99

Meld je aan en ontvang 10% korting

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief.

Uw aanmelding voor onze nieuwsbrief is mislukt. Probeer het later opnieuw.

Registreer je binnen 3 maanden na aankoop op philips.nl/myphilips en profiteer van de gratis 5-jarige motorgarantie én probeer de SpeedPro Max Aqua 60 dagen op proef!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt SpeedPro Max Aqua?
SpeedPro Max Aqua is de enige steelstofzuiger waarmee u ook kunt dweilen. Het unieke stofzuig- en dweilmondstuk bestaat uit een mondstuk dat aan de voorkant stof en vuil opzuigt. Dit mondstuk kan magnetisch worden bevestigd aan het dweilsysteem. Het waterreservoir kan worden gevuld met water (en eventueel reinigingsmiddel). Door het stofzuig- en dweilmondstuk samen te gebruiken, kunt u eenvoudig stofzuigen en dweilen in één beweging.
Is SpeedPro Max Aqua geschikt voor mijn vloer?
Het stofzuig- en dweilsysteem is geschikt voor alle soorten harde vloeren, waaronder parket-, laminaat-, PVC- en tegelvloeren. SpeedPro Max Aqua is te gebruiken met water en indien gewenst/afhankelijk van het type vloer met reinigingsmiddel. Het zuigmondstuk is eenvoudig los te klikken van het waterreservoir, zodat u ook eenvoudig het tapijt of een mat kunt stofzuigen.
Hoe bereik ik het beste resultaat met SpeedPro Max Aqua?
SpeedPro Max is geschikt om tegelijk stof en vuil op te zuigen én te dweilen. In tegenstelling tot het gebruik van een traditionele dweil, dweilt u niet achteruit, maar vooruit. Het beste schoonmaakresultaat bereikt u door in voorwaartse banen te poetsen. U beweegt het stofzuig- en dweilmondstuk achterwaarts over de schone baan en begint bij de volgende voorwaartse beweging met een nieuwe baan. Voeg een dopje schoonmaakmiddel aan het waterreservoir toe voor een grondige en hygiënische reiniging van uw vloer. Gebruik het AquaBoost-pedaal, dat extra water toevoegt aan de microfiberpad, om hardnekkige vlekken te verwijderen.
Hoe bereik ik moeilijk bereikbare plekken?
Met SpeedPro Max Aqua poetst u op een net iets andere wijze  dan met de traditionele dweil. Dankzij het innovatieve design van SpeedPro Max Aqua is het apparaat volledig plat op de grond te leggen, waardoor u eenvoudig moeilijk bereikbaar plekken, zoals onder meubilair, kunt poetsen. Het stofzuig- en dweilmondstuk is daarnaast wendbaar en handig te manoeuvreren, en zelfs meer dan 90 graden te draaien, waardoor u makkelijk lastige hoeken en naden kunt schoonmaken.
Is SpeedPro Max Aqua niet te zwaar voor mij?
Als u gewend bent om te poetsen met een traditionele stofzuiger, dan zal u opvallen dat het even wennen is om met een steelstofzuiger aan de slag te gaan. In plaats van dat het apparaat op de grond staat, moet u nu het apparaat deels optillen. De SpeedPro-steelstofzuigers van Philips zijn speciaal ontworpen met een ideale gewichtsverdeling en een optimale wendbaarheid en manouvreerbaarheid, zodat poetsen een eenvoudige klus is. Laat het apparaat zo veel mogelijk op de grond rusten en laat het apparaat het werk doen.
Gaat SpeedPro Max lang genoeg mee om heel mijn huis te poetsen?
SpeedPro Max Aqua heeft een krachtige 25V Lithium-Ion batterij die ontwikkeld is voor langdurig krachtige prestaties. Gebruik de snelheidsstand die past bij iedere poetsklus. Omdat het stofzuig- en dweilmondstuk geen LED-verlichting en roterende onderdelen heeft, gaat SpeedPro Max Aqua in de Turbo snelheidsstand maar liefst 25 minuten mee, in de normale snelheidsstand 35 minuten, en in de ECO-snelheidsstand zelfs 75 minuten. Maakt u gebruik van het 360 graden-mondstuk, dan gaat SpeedPro Max Aqua in de Turbo snelheidsstand 21 minuten mee, in de normale snelheidsstand 30 minuten, en in de ECO-snelheidsstand 65 minuten. Geen enkele andere steelstofzuiger biedt genoeg gebruikstijd om uw hele huis te poetsen in combinatie met deze performance.
Is SpeedProMax Aqua een waterstofzuiger?
SpeedPro Max Aqua is geen waterstofzuiger en dus niet geschikt om vloeistoffen op te zuigen. Wij adviseren dan ook om SpeedPro Max Aqua niet te gebruiken in situaties zoals bijvoorbeeld het opkuisen van een omgevallen glas frisdrank. Voor het beste resultaat kunt u het beste eerst de vloeistofstof met een vaatdoek opvegen om vervolgens de vloer grondig te reinigen met SpeedPro Max Aqua.
Hoe vaak moet ik de micofiberpads wassen?
De microfiberpads worden met klittenband aan de onderkant van het waterreservoir geplaatst. Wij adviseren om de microfiberpads na iedere poetsbeurt te reinigen. De microfiberpads zijn wasbaar in de wasmachine. Daarnaast adviseren wij de microfiberpads na 3 maanden te vervangen (bij wekelijks gebruik) voor het beste poetsresultaat.
Kan ik SpeedPro Max Aqua ook gebruiken als ik niet wil dweilen?
Naast stofzuigen en dweilen heeft SpeedPro Max Aqua nog veel meer handige toepassingen. Met het meegeleverde 360 graden-mondstuk, met LED-verlichting, kunt u eenvoudig en snel stofzuigen. Het 360 graden-mondstuk is ook zonder steel te gebruiken, wat ideaal is om bijvoorbeeld de trap te stofzuigen. SpeedPro Max Aqua komt met meerdere handige accessoires, zoals de geïntegreerde borstel op de steel en geïntegreerd spleetmondstuk. Sommige modellen komen ook met een kleine gemotoriseerde
Wat moet ik doen als ik klaar ben met stofzuigen en dweilen?
Verwijder na het dweilen de microfiberpad van het waterreservoir om deze te reinigen en maak het waterreservoir helemaal leeg voordat u SpeedPro Max Aqua opbergt. Het dweilstysteem is ontworpen om automatisch water los te laten en zo voorkomt u dat er water lekt. Het is niet nodig om SpeedPro Max Aqua na iedere poetsbeurt op te laden, maar natuurlijk is het handig om iedere nieuwe poetsbeurt met een volle batterij te beginnen. Reinig 1 keer per maand de luchtfilter voor een optimale luchtstroom en de beste poetsprestaties.