1
Senseo Duo Select

Hoor, zie en proef het verschil met SENSEO® Duo Select

60 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips shop

  De nieuwe SENSEO® Viva Café Duo Select

  Geniet jij ook zo van SENSEO® koffie? Ontdek de voordelen van SENSEO® Viva Café Duo

  Neem
  Duo Select technologie
  Neem
  SENSEO®-koffieboosttechnologie
  Neem
  Crema Plus-technologie
  Neem
  Intensiteitselectie
  Aanbevolen verkoopprijs: € 99,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

  Stem de smaak je SENSEO® koffie nu nog beter af op jouw voorkeur

  Geniet nu van een heerlijke kop koffie met de vertrouwde smaak van jouw favoriete SENSEO®koffie, of kies voor een nog vollere koffiesmaak dankzij de nieuwe duo select technologie. De nieuwe SENSEO® Viva Café Duo Select is verkrijgbaar in diverse trendy kleuren; de perfecte aanvulling voor jouw keuken.

  LINDA. Live Lab test de koffie

  Afspelen

  Vijf duo’s verzamelden zich in het LINDA.lab om het nieuwe SENSEO® Viva Café Duo Select apparaat uit te proberen en hun smaakpapillen te laten spreken: smaakt koffie, gezet met behulp van deze nieuwe technologie, écht beter? Om daarachter te komen, ondergingen alle aanwezigen een heuse blinde test. Bekijk het resultaat.

  Kies voor een klassieke of vollere koffiesmaak

  Afspelen

  Dankzij de Duo Select technologie kun je de smaak van jouw favoriete SENSEO® koffie nu nog beter afstemmen op jouw voorkeur. Draai naar links om de vertrouwde soepele SENSEO® koffie te maken en draai naar rechts om meer koffiesmaken uit dezelfde koffiepad te halen dankzij de unieke zet intervallen. Voor een nog vollere Senseo® koffiesmaak. Bekijk in deze video hoe het werkt.

  Bepaal zelf de intensiteit van je koffie

  Of je nu houdt van een volle kop koffie of toch een sterker klein kopje, het kan allemaal dankzij de Intensity Selectie optie op de nieuwe SENSEO®Original. Klik simpelweg één keer voor een normale kop koffie of twee keer voor een sterkere kleine variant. Ontdek in de video hoe het werkt.
  Afspelen

  Kies het trendy design dat bij je past

  Breng je keuken tot leven! De nieuwe SENSEO® Viva Café Duo Select is verkrijgbaar in diverse trendy designs, die jouw keuken tot leven brengen. Welke kleur kies jij?

  Lees hier de ervaringen van onze SENSEO®- fans

  Reviews

  Gemiddelde beoordeling  / 5
  Gemiddelde beoordeling  / 5
  ‘Mooi Senseo koffiezetapparaat, met meerdere opties om koffie te zetten en mooi design. Zeer tevreden over dit koffiezetapparaat.’ - Marco uit Eindhoven
  ‘Wat ik mooi aan dit product vind, is dat je verschillende functies kan gebruiken, bijvoorbeeld de sterkte van jouw bakje koffie. Ideaal en bovendien een mooi apparaat voor op de keuken.’ - Aukje uit Drachten
  ‘De SENSEO Viva Café staat erg leuk in de keuken door het opvallende design. Daarnaast heb je in een snelle tijd hele lekkere koffie.’ - Jel uit Arnhem

  Probeer nu de nieuwe SENSEO® Viva Café Duo Select 60 dagen op proef

  Aanbevolen verkoopprijs: € 99,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop