1
Producten

Lumea Prestige IPL - ontharingsapparaat

3 intelligente opzetstukken, Precieze zones, lichaam, gezicht, Met SmartSkin-sensor, Zowel met als zonder snoer te gebruiken BRI953/00

Problemen oplossen

Hoe werkt de SmartSkin-sensor voor Philips Lumea Prestige?

De SmartSkin-sensor op uw Philips Lumea Prestige adviseert de instelling die comfortabel is gebleken voor de meeste vrouwen met dezelfde huidskleur als u. Als de behandeling onprettig aanvoelt met deze instellingen, kunt u de instellingen handmatig verlagen. 

Hoe gebruik ik de SmartSkin-sensor?

• Druk op de SmartSkin-sensor (het vergrootglas) en plaats de Philips Lumea Prestige op uw huid. De sensor scant uw huid en de aanbevolen lichtintensiteit voor gebruik knippert wit. Dit geeft aan wat de hoogste stand is die nog prettig voelt en geen bijwerkingen heeft.

Druk op de bevestigingsknop (V) om te bevestigen dat u de aanbevolen instelling wilt gebruiken.

Opmerking: We raden u aan om de SmartSkin-sensor op verschillende delen van uw lichaam te gebruiken. Dit omdat de huidskleur en de gevoeligheid kan variëren in verschillende delen van het lichaam. We raden u aan per lichaamsdeel de stand te kiezen die u het prettigst vindt.

De SmartSkin-sensor op de Philips Lumea Prestige gebruiken

Kan ik de instellingen ook handmatig wijzigen?

Ja, u kunt de lichtintensiteit ook handmatig instellen. Hiervoor kunt u de huidskleur-/haarkleurtabel in de gebruiksaanwijzing raadplegen voor advies over de aanbevolen intensiteitsstanden.

De Philips Lumea Prestige is alleen geschikt voor huidskleur I t/m V.

Philips Lumea-schema met huids- en haarkleuren

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: BRI953/00 , BRI954/00 , BRI950/00 , BRI956/00 , BRI959/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.