Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Koninklijke Philips N.V. is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten.

Ultrasound afbeelding

Innovaties creeren die belangrijk zijn voor mensen

 

Al sinds de productie van de eerste Philips-gloeilamp meer dan 128 jaar geleden, zijn innovatie en een benadering waarbij de mens centraal staat belangrijke kernwaarden van ons bedrijf.


We streven ernaar om nieuwe technologieën te ontwikkelen op het gebied van gezondheidszorg, evenals innovatieve en lokaal relevante consumentenproducten die echt een verschil maken voor onze klanten, consumenten en belanghebbenden over de hele wereld. Wij zijn van mening dat we hiervoor heel precies moeten begrijpen wat mensen graag willen en nodig hebben.

Wanneer we de twee pijlers mensen en innovatie samenbrengen, creëren we geavanceerde technologie die aansluit bij wat mensen echt willen en nodig hebben. Het zijn zinvolle innovaties die mensen helpen goed te leven, gezond te blijven en van het leven te genieten.

Dit is wat Philips van de concurrentie onderscheidt en ons als merk en bedrijf definieert.

Business Highlights

Philips results in Q3 2015

Philips in Q4 2021

Sales: EUR 4.9 bln

Adjusted EBITA margin: 13.1%

Circular economy activities on Guardian Sustainable Business

Circular economy

Philips' transition to a circular economy
Annual Report 2020

Annual Report 2020

Philips outlines its financial and sustainability performance in 2020
Our transition towards a circular economy

Rethink the future

Changing the way we do business

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.