1
Producten

AquaTrio Pro

3-in-1: zuigt, dweilt en droogt, Triple-Acceleration-technologie, Zichtbaar vochtig reinigen, Alle harde vloeren FC7080/01

Veelgestelde vragen

Kan ik vloerreiniger/warm water gebruiken voor mijn Philips AquaTrio Pro?

Ja, u kunt een vloeibare vloerreiniger of lauw water voor uw Philips AquaTrio Pro-stofzuiger gebruiken. Lees verder voor tips en trucs.

Kan ik een vloeibare vloerreiniger toevoegen aan het water in het schoonwaterreservoir?

Ja, u kunt een kleine hoeveelheid transparante vloeibare vloerreiniger toevoegen aan het water in het schoonwaterreservoir. Wij raden geen specifieke vloeibare vloerreiniger aan. Gebruik een vloerreiniger die kan worden verdund met water. Gebruik een vloerreiniger die weinig of niet schuimt en die geschikt is voor uw harde vloer.

Opmerking: Giet nooit was, olie, azijnzuur (azijn), ontkalker of vloeronderhoudsmiddelen die niet kunnen worden verdund in het schoonwaterreservoir, om te voorkomen dat het apparaat beschadigd raakt en laat het apparaat deze vloeistoffen niet opnemen.

Water en vloeibare vloerreiniger toevoegen

Vloeibare vloerreiniger toevoegen aan het schoonwaterreservoir

Als u een vloeibare vloerreiniger wilt gebruiken, vult u het schoonwaterreservoir eerst met water. Raadpleeg de verpakking van de vloerreiniger voor de juiste hoeveelheid. Omdat het schoonwaterreservoir een capaciteit van 700 ml heeft, hoeft u slechts enkele druppels toe te voegen.

Kan ik het schoonwaterreservoir vullen met warm water?

Ja, u kunt het waterreservoir vullen met lauw water tot 50 °C of met koud water.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC7080/01 , FC7088/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.