1
Producten

Avent Handkolf

Ultra Comfort, Met Natural-fles (125 ml) SCF330/70

Veelgestelde vragen

Hoe bewaar ik moedermelk met Philips Avent?

Wanneer je een Philips Avent-borstkolf gebruikt, kan het zijn dat je meer melk kolft dan je baby kan drinken. Je kunt de melk eenvoudig bewaren voor later gebruik. Ontdek hoe.

In de koelkast bewaren

Je kunt moedermelk maximaal 48 uur in de koelkast (niet in de deur) bewaren. Afgekolfde melk moet onmiddellijk in de koelkast worden geplaatst. Als je melk in de koelkast bewaart en gedurende de dag melk toevoegt, voeg dan alleen melk toe die is afgekolfd in een gesteriliseerde fles of een bewaarfles voor moedermelk.

In de vriezer bewaren

Moedermelk kan maximaal drie maanden in de diepvries worden bewaard, zolang deze wordt bewaard in gesteriliseerde flessen met een gesteriliseerde schroefring en afsluitplaatje of gesteriliseerde bewaarbekers. Noteer de datum en tijd van afkolven duidelijk op de fles en gebruik de oudere moedermelk eerst. Als je je baby binnen 48 uur met de afgekolfde melk wilt voeden, kun je de moedermelk in de koelkast bewaren in een gemonteerde Philips Avent-fles.

Opmerking: Bewaar alleen moedermelk die je met een gesteriliseerde kolf hebt afgekolfd.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCF330/70 , SCF330/13 , SCF332/01 , SCF334/02 , SCF330/20 , SCF330/11 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.