0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Spaghetti uiensoep met kaascroutons

    Met je spiraalsnijder is het mogelijk je spaghetti van uien te maken en deze in je soep te verwerken. Om het helemaal af te maken serveer je deze soep in combinatie met geroosterd stokbrood met knoflook en kaas uit de Airfryer. Ook de kaascroutons zijn gemakkelijk te roosteren in de Airfryer!

    Porties 4-5, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd: 20 minuten
    30-60 minuten

    Ingrediënten

    • 4 rode uien
    • 7 dl verse runderbouillon
    • 5 takjes verse tijm
    • 1 mespunt kerriepoeder
    • 1 dl droge witte wijn
    • 1 laurierblaadje
    • Peper en zout
    • 100 gram gruyèrekaas
    • 1 klein stokbrood
    • 3 tenen geperste knoflook

    Bereiding

    • 1. Pel de uien en haal deze door de spiraalsnijder om er spaghetti van te maken.
    • 2. Trek de blaadjes tijm van de steeltjes en pers de knoflook fijn. Doe de uien, tijm, knoflook, kerrie, laurier met wat olie in de soepmaker en fruit deze een beetje aan op stand 3 van de soepmaker en schep deze om. Laat een paar uien achter om later op de kaascroutons te leggen.
    • 3. Blus af met de witte wijn en de bouillon en sluit vervolgens de soepmaker. Selecteer programma 2 om er een heldere soep van te maken. Maak tussendoor de toast door het stokbrood in plakken te snijden.
    • 4. Smeer het stokbrood in met wat olie en bestrooi met de geraspte kaas, tijm en laatste ui.
    • 5. Bak de stokbroodjes krokant in de Airfryer 5 min op 200°C.
    • 6. Wanneer de soep klaar is, serveer dan de stokbroodjes op de soep zodat deze lekker zacht worden.
    Spaghetti uiensoep met kaascroutons
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.