Dit rijke brouwsel zit boordevol groenten, rijst en bonen. Het is gezond, voedzaam en eenvoudig te maken.
Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook75
- 75 g lente-uitjes75
- 75 g wortels75
- 75 g courgette75
- 75 g sperziebonen50
- 50 g venkel75
- 75 g groene asperges75
- 75 g kerstomaatjes50
- 50 g maïskorrels (blik), uitgelekt50
- 50 g rijst600
- 600 ml groentebouillon1
- 1 laurierblad6
- 6 takjes tijm
- peper en zout
Bereiding
- Hak de knoflook en de lente-uitjes fijn. Hak de wortel en courgette in kleine blokjes. Snijd de sperziebonen, venkel en asperges in hapklare stukjes en snijd de tomaten in vieren.
- Doe alle ingrediënten in de SoupMaker, sluit het deksel en druk op de knop voor het boerensoepprogramma.
- Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in de kommen. Vergeet niet om voor het serveren het laurierblaadje te verwijderen.