0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Wilde paddenstoelensoep

    Wanneer de dagen weer korter worden gaat langzaam het soepseizoen ook weer beginnen. De Soupmaker zet in slechts 17 minuten de lekkerste soepen op tafel met 1 druk op de knop. Deze wilde paddenstoelensoep is heerlijk met een stuk brood en kan zelfs als een maaltijdsoep gegeten worden.

    Porties 6, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 bakje kastanje champignons
    • 1 bakje wilde paddenstoelenmix
    • 2 aardappels
    • 1 runderbouillon blokje
    • 200 ml magere room
    • 200 gram spekblokjes
    • Nootmuskaat
    • 1 mespunt gemalen laurier
    • 1 kleine ui
    • Water
    • Paar takjes verse rozemarijn

    Bereiding

    • 1. Snijd de ui, paddenstoelen en aardappels in grove stukken.
    • 2. Bak de spekblokjes in een koekenpan en voeg de paddenstoelen en de ui er aan toe en fruit dit kort aan.
    • 3. Zet ¼ apart voor de garnering en doe de rest met de aardappels, room, nootmuskaat en laurier in de Soepmaker en vul aan met water tot het bovenste streepje in de Soepmaker.
    • 4. Zet de Soepmaker aan op programma 1.
    • 5. Wanneer de soep klaar is verdeel de soep dan in de kommen en schep er de resterende vuling over.
    • 6. Bestrooi met wat vers gesneden rozemarijn.
    • Tip van de Chef: Deze soep is ook heerlijk met gebakken croutons.
    Wilde paddenstoelensoep

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.