0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Pittige linzensoep met spinazie

    Linzen nemen alle smaken op die u in de soep stopt. Deze soep is licht, maar toch stevig en vegetarisch; een prima maaltijdsoep.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    Vegetarisch

    Ingrediënten

    • 1 teentje knoflook20
    • 20 g verse gember100
    • 100 g wortels100
    • 100 g bleekselderij100
    • 100 g kerstomaatjes2
    • 2 rode pepers150
    • 150 g rode linzen730
    • 730 ml groentebouillon
    • peper en zout naar smaak200
    • 200 g verse spinazie en natuurlijke yoghurt, om te garneren

    Bereiding

    • Pel de knoflook, schil de gember en hak beide fijn. Snijd de wortel en bleekselderij in blokjes van 1 cm. Snijd de kerstomaatjes in vieren. Verwijder de zaadlijsten uit de rode pepers en hak ze fijn.
    • Doe alle ingrediënten behalve de spinazie en de yoghurt in de SoupMaker, sluit het deksel en kies het boerensoepprogramma.
    • Open het deksel als de soep klaar is, roer de spinazie erdoor en wacht 30 seconden.
    • Serveer in kommen of diepe borden, met een schepje yoghurt in het midden.
    Pittige linzensoep met spinazie
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.