1
Producten

Paella à la Martin

Paella à la Martin

Je kunt prima vuurvaste schalen gebruiken in de Airfryer. Daardoor kun je heerlijke ovenschotels maken, bijvoorbeeld gratin gerechten, maar ook deze zomerse paella met verse vis.

Porties 4,

Ingrediënten

  • 150 gram paella rijst
  • 50 gram erwten
  • 50 gram rode paprika
  • 400 ml droge witte wijn
  • 100 ml water
  • 2 zakjes paella kruiden, bij voorkeur Carmencita Paellero
  • 50 gram octopus, in stukjes
  • 200 gram mosselen
  • 100 gram zeebaarsfilet
  • 100 gram almejas (kokkels)
  • 6 sint jakobsschelpen
  • 4 grote garnalen
  • 4 rivierkreeftjes
  • Olijfolie
  • 1 citroen

Bereiding

  • Zet de bakplaat in de Airfryer en maak deze goed heet 2 min 200 graden.
  • Snijd de zeebaarsfilet in stukken en was de mosselen en kokkels. Doe een scheut olijfolie op de Bakplaat en voeg de zeebaars, garnalen, mosselen, kokkels, octopus en sint jakobsschelpen toe. Schep een paar keer om.
  • Meng de erwten, gesneden paprika, paella kruiden, 1 theelepel zout met de ongekookte rijst en leg dit op de vis. Voeg de witte wijn en het water toe zodat de rijst onder staat. Bak het geheel gedurende 30 minuten op 180 graden en schep af en toe de rijst om. Mocht het water indampen mag je er een kopje water bij gieten. Zorg dat de schelpen en de vis onder de rijst blijven liggen.
  • Breng de paella op smaak en dien de paella op met de rivierkreeftjes en partjes citroen.
  • Tip van de Chef: Gebruik de bakplaat accessoire
Paella à la Martin

Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

 

√ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

√ Het profiteren van speciale kortingen;

√ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

 

Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

 

Registreer mijn Airfryer

Deel dit recept