1
Producten

Noedels met kippendijfilet

Noedels met kippendijfilet, zeekraal en shiitake

Porties 4,

Ingrediënten

  • 400 gram udon noedels
  • 400 gram kipdijfilets
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 1 eetlepel sesamzaad
  • 1 theelepel sambal
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 150 gram shiitakes
  • 150 gram kastanje champignons
  • 200 gram zeekraal
  • 150 gram taugé
  • Kroepoek

Bereiding

  • Snijd de kip in stukken en maak een marinade van de sojasaus, sambal en knoflook. Meng de marinade met de kip en laat intrekken.
  • Bereid de noedels volgens verpakking en laat deze uitlekken. Meng daarna met 1 eetlepel sesamolie.
  • Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Bak de kip 6 minuten op 200 graden en schud een paar keer flink. Voeg de paddestoelen, ui, taugé en zeekraal toe en bak 5 minuten mee. Voeg de noedels toe bak deze samen met de groenten en kip nogmaals 5 minuten. Als laatste voegen we de kroepoek toe om het nog 1 minuut mee te laten verwarmen.
  • Bestrooi het wokgerecht daarna met sesamzaadjes.
  • Eet smakelijk!
Noedels met kippendijfilet, zeekraal en shiitake

Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

 

√ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

√ Het profiteren van speciale kortingen;

√ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

 

Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

 

Registreer mijn Airfryer

Deel dit recept