0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Kippensoep in een handomdraai

    U kunt kippensoep helemaal zelf maken door eerst bouillon te trekken van kippenvlees, kippenbotjes of restanten. Maar als u kippensoep wilt zonder gedoe, kunt u dit snelle recept proberen.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    Gevogelte

    Ingrediënten

    • 120 g wortels300
    • 300 g kipfilet60
    • 60 g fijngehakte ui120
    • 120 g maïskorrels, uitgelekt600
    • 600 ml kippenbouillon
    • peper en zout1
    • 1 eetlepel fijngehakte peterselie6
    • 6 takjes tijm
    • extra fijngehakte peterselie, om te garneren

    Bereiding

    • Schrap de wortels en snijd ze in blokjes van 1 cm. Snijd de kip in stukjes van 2 cm.
    • Doe de ingrediënten in de SoupMaker, sluit het deksel en druk op de knop voor het boerensoepprogramma.
    • Open het deksel als de soep klaar is, schenk het mengsel in kommen en bestrooi met een beetje gehakte peterselie.
    Kippensoep
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.