1
The Philips Chef

Indiase tomaten-kokossoep

Indiase tomaten-kokossoep

De geraspte kokos geeft deze soep een aangename textuur.

Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m

Ingrediënten

  • 1 rode peper
  • Een stukje verse gember ter grootte van een postzegel (20 gram)100
  • 100 g ui, grof gehakt400
  • 400 g tomaten (blik)50
  • 50 ml kokosmelk50
  • 50 g geraspte kokos
  • peper en zout naar smaak
  • extra geraspte kokos, gehakte verse koriander en chilivlokken, om te garneren

Bereiding

  • Verwijder de zaadlijsten uit de peper en schil de gemberwortel.
  • Doe alle ingrediënten in de SoupMaker, maar bewaar een beetje geraspte kokos voor later. Voeg 500 ml water toe. Sluit het deksel en druk op de knop voor het gladde soep programma.
  • Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in koppen of kommen.
  • Strooi er wat chilivlokken, geraspte kokos en gehakte koriander over.
Indiase tomaten-kokossoep