0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    kipfilet gevuld met tomaat

    Gevulde kipfilet met tomaat

    Met weinig ingrediënten een lekkere maaltijd op tafel zonder meer uren in de keuken te hoeven staan, dat kan ook zeker met de feestdagen. Deze gevulde kipfilet is makkelijk te maken en de gratin kan je goed voorbereiden zodat wanneer je gasten hebt je niet meer uren in de keuken hoeft te staan.

    Porties 4
    Hoofdgerechten
    Groenten
    Aardappelen
    Airfryer
    Vlees

    Ingrediënten

    • 4 kipfilets
    • 2 tenen knoflook
    • 2 kleine tomaten
    • 1 grote bol mozzarella
    • 400 gram aardappelen
    • 1 teentje knoflook
    • 100ml room
    • 40 gram geraspte kaas
    • 2 bakjes asperges
    • 4 ronde voedselringen of vuurvaste schaaltjes

    Bereiding

    • 1. Maak eerst de gratins dit kan je ook een paar uur vooraf doen dat verlicht het werk.
    • 2. Schil de aardapels en snij deze in dunne plakken en meng deze met 1 lepel olie.
    • 3. Bak de aardappels half gaar in de airfryermand 15min op 160gr zodat ze niet te veel kleuren.
    • 4. Meng de aardappels met de room, kaas en 1 teen geperste knoflook en breng op smaak.
    • 5. Vul de voedselringen of ceramische schaaltjes met de gratin en bestrooi wat peper over de gratin.
    • 6. Snij dan de kipfilet inkepingen en snij de tomaat en knoflook in plakjes. Kruid de kipfilet met peper
    • 7. Stop in elke inkeping een plakje tomaat, knoflook en mozzarella en breng ook op smaak.
    • 8. Meng de asperges met 1 lepel olie en zet deze apart.
    • 9. Leg de kipfilets in de Airfryermand en zet hier de gratins erlangs en bereid dit samen 10min op 180gr.
    • 10. Leg na deze tijd de asperges bij de kipfilet en de gratin en bereid nog eens samen 8/10min op 180gr tot een maaltijd.
    Gevulde kipfilet met tomaat en mozzarella

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.