0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Doperwtjessoep met geitenkaascrostini

    Een geweldige start van het voorjaar, vooral als u verse doperwtjes en kruiden kunt krijgen.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Sapcentrifuge
    SoupMaker
    Vegetarisch
    Voorafjes en snacks

    Ingrediënten

    • 500 g doperwtjes, vers of diepvries*100
    • 100 g fijngehakte ui550
    • 550 ml groentebouillon0.5
    • ½ eetlepel dragon
    • peper en zout naar smaak
    • naar keuze: 5 eetlepels, verse groene kruiden
    • * Als u diepgevroren doperwten gebruikt, ontdooi ze dan snel onder de warme kraan voordat u ze in de SoupMaker doet.
    • Crostini:
    • baguette
    • zachte geitenkaas

    Bereiding

    • Doe de ingrediënten in de SoupMaker en kies het gladde soep programma.
    • Bereid intussen de crostini. Verwarm de oven voor op 200 °C, snijd de baguette in plakjes en smeer wat geitenkaas op elk plakje. Bak in de oven totdat de kaas is gesmolten en de crostini goudbruin is.
    • Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in diepe borden. Leg een knapperige crostini in het midden van elk bord.
    Doperwtjessoep
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.