1
The Philips Chef

Doperwtjessoep met geitenkaascrostini

Doperwtjessoep

Een geweldige start van het voorjaar, vooral als u verse doperwtjes en kruiden kunt krijgen.

Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m

Ingrediënten

  • 500 g doperwtjes, vers of diepvries*100
  • 100 g fijngehakte ui550
  • 550 ml groentebouillon0.5
  • ½ eetlepel dragon
  • peper en zout naar smaak
  • naar keuze: 5 eetlepels, verse groene kruiden
  • * Als u diepgevroren doperwten gebruikt, ontdooi ze dan snel onder de warme kraan voordat u ze in de SoupMaker doet.
  • Crostini:
  • baguette
  • zachte geitenkaas

Bereiding

  • Doe de ingrediënten in de SoupMaker en kies het gladde soep programma.
  • Bereid intussen de crostini. Verwarm de oven voor op 200 °C, snijd de baguette in plakjes en smeer wat geitenkaas op elk plakje. Bak in de oven totdat de kaas is gesmolten en de crostini goudbruin is.
  • Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in diepe borden. Leg een knapperige crostini in het midden van elk bord.
Doperwtjessoep