0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    De kroketten die je zelf maakt zijn natuurlijk de lekkerste. Je kan deze paneren tot kroketten maar ook ongepaneerd bakken tot puree frieten in je Airfryer.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 30 min.
    0-30 minuten
    Voor iedereen
    Feest
    Desserts en gebakjes
    For kids
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Bloem

    Ingrediënten

    • 800 gram kruimige aardappels (agria of bintje)
    • 19 gram boter
    • 4 stuks eidooiers
    • 1/2 theelepel nootmuskaat
    • 3 eetlepel arachide olie
    • 200 gram panko
    • 150 gram bloem
    • Peper en zout uit de molen
    • 2 eetlepel gehakte verse peterselie

    Bereiding

    • 1. Schil en was de aardappels en kook deze gaar met een klein beetje zout en haal deze door een pureeknijper.
    • 2. Meng deze met de boter, gehakte peterselie, nootmuskaat en breng deze op smaak met peper en zout.
    • 3. Meng de eidooiers met de olie en zet deze apart en stop de puree in een spuitzak en spuit hier lange banen van.
    • 4. Mocht je een kroketten pers hebben dan gaat dit natuurlijk ook zeer gemakkelijk met dit hulppmiddel.
    • 5. Snij de banen in maten van kroketten en en haal deze door de bloem en daarna door het ei/ olie mengsel en daarna door de panko.
    • 6. Herhaal dit tot ze allemaal door de panko zijn gehaald en bak de kroketten in de Airfryer 180 graden 15min tot ze mooi goudbruin zijn.
    • 7. Je kan van deze basisbereiding ook puree frieten maken door de puree in een bak te doen en deze 3 uur laten opstijven.
    • 8. Daarna snij je hier frieten en haal je door de olie en bak deze 10 min. op 180 graden.
    Aardappelkroketten

    Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

    Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

     

    √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    √ Het profiteren van speciale kortingen;

    √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

     

    Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.