Philips Android TV™

Krachtige smart TV

Bekijk Android TV-video

Eindeloos entertainment met gemak

 

Meer films. Meer programma's. Meer games. En steeds meer apps. Philips Android TV brengt u dit alles en nog zoveel meer.

Uw smaak

Philips Android TV is slim genoeg om te weten wat u wel en niet leuk vindt. Elke aanbeveling is dan ook raak.

Uw ritme

Entertainment op uw manier. Met slimmere manieren om te zoeken, betere manieren om te spelen en snellere prestaties is uw Philips Smart TV er klaar voor wanneer u dat bent.

Uw apps

Met Google Play beschikt u over een steeds grotere verzameling apps, games, streamingservices en meer.

Uw manier

Met Philips Android TV zijn het delen van content en besturen van de actie een fluitje van een cent. Gebruik de afstandsbediening of synchroniseer uw telefoon voor ultieme flexibiliteit.
Philips Android TV uw smaak

Uw smaak 

Android maakt Smart TV eenvoudig

 

Snel en eenvoudig toegang tot alles wat u wilt. Eenvoudige menu's geven duidelijke aanbevelingen, uw favoriete topseries, muziek en favoriete games weer. Er is zo veel content binnen handbereik, en elk menu is slim ontworpen zodat u minder tijd besteedt aan bladeren en meer aan entertainment.

Philips Android TV uw ritme

Uw ritme

Philips Android TV krachtige prestaties

Krachtige prestaties

 

Onze nieuwste processors brengen uw TV-ervaring pas echt tot leven. We hebben het vermogen in het gehele spectrum vergroot, met supersnelle Quad Core- en Hex Core-verwerking in de Smart TV-serie.

Philips Android TV gaming

Android gaming met Ambilight

 

Google Play laat u van honderden games op uw TV genieten. Download ze of stream ze direct voor uren plezier wanneer u maar wilt. En met Ambilight in gamingmodus beleeft u de magie van uw games in uw kamer pas echt.

Philips Android TV afstandsbediening met spraakbesturing

Zoeken op spraak

 

Geen zin om te typen? Spreek gewoon in uw Smart Remote en de resultaten ziet u op uw TV-scherm. Zo bedient u de TV met uw stem om apps te openen en nog veel meer. U kunt zelfs Voice Search¹ gebruiken vanaf uw telefoon of tablet met de Philips-TV Remote-app².

Philips Android TV afstandsbediening met toetsenbord

Zoeken op tekst

 

Ervaar het nieuwe design van de Philips-afstandsbediening met toetsenbord. De gladde ergonomische behuizing met grote zachte toetsen ligt comfortabel in de hand en is ontzettend eenvoudig te gebruiken. Dankzij het volledige toetsenbord aan de achterkant typt u alles sneller dan ooit in uw Smart TV.

¹ De beschikbaarheid van een taal is afhankelijk van de ondersteuning die Google Voice Search biedt.
² Philips TV Remote-app en verwante functionaliteiten verschillen per TV-model, provider en land, smart device-model en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android TV uw apps

Uw apps

Een wereld vol content
Google Play Store

Met één druk op de knop kunt u de nieuwste films of series van Netflix streamen, snel door films bladeren of werelden veroveren in games. U hebt toegang tot alle content, waar en wanneer u maar wilt. En Ambilight maakt de ervaring nog levendiger en intenser.

De Philips-app-galerij

Naast alle geweldige apps van Google Play bieden we ook nog een aantal andere geweldige apps om het leven nog aangenamer te maken. Er zijn apps voor gemiste TV-uitzendingen, nieuws, onderwijs, streaming en het weer.
Philips Android TV content delen

Uw manier

Het is één grote, verbonden familie

 

Dankzij Google Cast is het heel gemakkelijk om content te delen tussen apparaten. Alles sluit naadloos op elkaar aan. Als u de content van uw telefoon wilt delen op de TV, dan kan dat. Wilt u een deel van een film op uw tablet kijken en daarna verder kijken op uw TV? Geen probleem. Alle apparaten werken naadloos met elkaar samen.

Philips-TV Remote-app

Philips TV Remote App

 

Maak van uw iPhone, iPad, Android-telefoon of -tablet een afstandsbediening voor Philips-TV. Met de Philips-TV Remote-app kunt u de TV bedienen, programma-informatie bekijken en herinneringen op uw mobiele apparaat instellen. U beschikt zelfs over extra opties om uw Ambilight te regelen. Bovendien kunt u bepaalde TV-programma’s streamen van uw TV naar uw mobiele apparaat zodat u nooit iets hoeft te missen.

Philips Android TV Google Cast

Google Cast

 

Met Google Cast kunt u films, programma's en apps draadloos van uw telefoon, tablet of laptop naar uw Philips-TV casten – zonder extra apparaten. Ontdek het groeiende aantal voor Cast geschikte apps, waaronder Netflix en YouTube.

Laten we contact houden

Facebook

 

Like onze officiële Philips-TV op Facebook-pagina voor het laatste nieuws, tips en updates.

YouTube

 

Bekijk nu onze nieuwste korte films, samenwerkingsverbanden en officiële aankondigingen.

Instagram

 

Deel uw Ambilight-ervaringen met ons via #Ambilight @philipstelevision

*Getoonde TV-modellen en specificaties zijn landgebonden en kunnen variëren

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.