1
Soorten strijkijzers

Strijken leuk? Ach, we maken het graag makkelijker voor jou! 

 

Strijkijzer of stoomgenerator? Wij hebben in ieder geval voor jou de beste strijkijzers.

 

Welk strijkijzer is nu geschikt voor jou? Dankzij veranderende huishoudrollen, zien we mannen ook steeds vaker strijken. En is het nog stoer ook! Man of vrouw, strijken zal nooit het favoriete item op je agenda zijn, maar bij Philips proberen we je het graag zo makkelijk mogelijk te maken! Er zijn veel verschillende soorten strijkijzers, maar wat past nu het beste bij jou? Een strijkijzer of stoomgenerator?

Stoomgeneratoren

 

We zien tegenwoordig steeds vaker stoomgenerators. Stoomgeneratoren zijn ideaal voor sneller strijken van grotere hoeveelheden, over het algemeen duurt het iets langer om op te warmen, maar het meeste werk wordt gedaan door de stoom en niet je arm.

 

Daarnaast zijn ze supersnel in alle plooien glad te strijken. Ook hoef je door de OptimalTEMP-technologie helemaal niet te letten op de temperatuur, wat het zelfs eenvoudiger maakt om te strijken want sorteren is niet meer nodig.

 

Strijken gaat heel vlot met een stoomgenerator! Dus heb jij wekelijks een hele berg strijkwas en ben jij op zoek naar perfecte resultaten met minimale inspanning?

 

Onze beste stoomgeneratoren

Stoomstrijkijzers

 

Heb jij op wekelijkse basis minder grote hoeveelheden strijkwas en ben je op zoek naar een strijkijzer eenvoudig in gebruik? Dan zijn de Philips stoomstrijkijzers voor jou de ideale oplossing, goedkoper dan een stoomgenerator maar effectief en comfortabel in gebruik.

 

Hoe werkt het? Krachtige doorlopende stoom voor betere verwijdering van kreuken. Het water wordt stoom in het ijzer en wordt verwarmd - bij de zool verdampt het terwijl je de kleren aan het strijken bent. De meeste apparaten hebben dan ook nog eens de functie om een extra stoomstoot te geven voor hardnekkerige kreukels. Vrij eenvoudig in het gebruik en ook makkelijk voor het strijken van alle soorten stoffen, door de OptimalTEMP-technologie.

 

Perfect voor huishoudens die maar af en toe iets moeten strijken.

 

Onze beste stoomstrijkijzers

Strijkijzer of stoomgenerator?


Heb je dus grote hoeveelheden strijkwas op wekelijkse basis, dan adviseren wij onze stoomgeneratoren. Ben je op zoek naar een eenvoudig apparaat, die comfortabel in gebruik is en geschikt voor kleine hoeveelheden, dan adviseren wij onze stoomstrijkijzers. Veel plezier bij het strijken!

Lees meer over strijken

 • Strijkijzers

  Strijkijzers

  Vind een Philips strijkijzer die het beste bij jou past. Ontdek de verschillende mogelijkheden, lees reviews en maak een gepersonaliseerde keuze!

 • Het perfect gestreken overhemd

  Het perfect gestreken overhemd

  De meeste mannen hebben wel één of enkele overhemden in hun kast hangen. Maar hoe pak je het strijken van overhemden nu aan? Vind hier de beste tips!

 • Strijktips

  Strijktips

  Strijken is voor de meesten één van de meest vervelende huishoudelijke klusjes die gedaan moeten worden. Wij geven je graag enkele handige strijktips.