1
Koffie

Koffie

Weergeven
Raster
Lijst
Producttype
Prijs
Senseo-koffiepadmachines
Koffiezetapparaat met druppelfilter
Functies
Glazen kan

De Philips-aromakan is gemaakt van glas en is ontworpen om de filterkoffiesmaak optimaal te bewaren.

Thermische kan

De warmhoudkan van uw filterkoffiezetapparaat houdt uw koffie langer heet en behoudt het aroma beter dan koffiezetapparaten met een verwarmingsplaat onder een glazen pot.

AromaSwirl

Met het slimme mondstuk van de filterkoffiemachine wordt de koffie rondgedraaid terwijl het in de glazen kan drupt. Zo wordt het aroma over de hele kan verspreid, zodat de laatste kop even sterk is als de eerste. Prima smaak tot aan de laatste druppel.

Intensiteitsknop

Met de gepatenteerde intensiteitsknop kunt u de manier waarop het water door de koffie stroomt zelf aanpassen: een wijde waterdistributie geeft een zachte, milde smaak, terwijl een geconcentreerde waterdistributie in een sterke, intense smaak resulteert.

Boil & brew

Met de innovatieve Boil & Brew-functie van Philips wordt het water verhit tot 93º C of meer voordat het door de gemalen koffie stroomt. Zo ben je verzekerd van een volle smaak en een heerlijk aroma in elke kop filterkoffie. Uniek voor Philips-filterkoffiezetapparaten.

Instelbare koffietemperatuur

Met dit koffiezetapparaat kunt u de koffietemperatuur aanpassen aan uw voorkeuren. Kies bijvoorbeeld een hogere temperatuur voor een hitteabsorberende keramische mok en een lagere voor een dunne glazen beker of plastic meeneembeker.

Sterkte-instelling

Met de functie voor sterkteselectie kunt u kiezen uit een klein, sterk kopje koffie of een grotere, minder sterke kop.

Kalkindicator

Het apparaat waarschuwt u wanneer het tijd is om te ontkalken met de speciale SENSEO® of Saeco-ontkalker, zodat het apparaat zo lang mogelijk meegaat.

Vaatwasmachinebestendige onderdelen

Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudige reiniging.

Autom. uitschakeling

Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.

Materialen en afwerking
Plastic en roestvrij staal

Stijlvolle roestvrijstalen elementen zijn smaakvol gecombineerd met duurzame synthetische materialen voor een harmonisch design dat gemakkelijk kan worden gereinigd.

Plastic

Dankzij de synthetische materialen is dit apparaat duurzaam en makkelijk schoon te maken; ideaal voor mensen die graag genieten van de gewone dingen in het leven.

Koffiezetapparaat met druppelfilter

  • Twijfelt u nog?
    Selecteer maximaal drie producten en vergelijk ze met elkaar!
    -{discount-percentage}%
    Overall rating / 5
* Aanbevolen verkoopprijs