Met de soepmaker maak je in slechts 16 minuten de lekkerste soepen. Daarnaast kun je er nog veel meer mee doen en dat voor 4 a 5 personen.
Je kunt er ook quinoa of rijst in koken en zelfs Nicecream (ijs) in draaien. Hij heeft een programma voor gebonden soepen, heldere soepen en ook Jam. Vandaag maken we one of my favorites: de Tom Kha Kai soep, recht uit Azië.
Porties 5, Bereidingstijd: 0-30 minuten
Ingrediënten
- 350 ml kippenbouillon
- 350 ml dike kokosmelk (creamy)
- 5 cm gember
- 2 limoenblaadjes (toko)
- 1 stengels citroengras
- 1 rode chilipeper
- 200 gram bospadenstoelen
- 200 gram kipfilets
- 200 gram roze garnalen
- 4 steeltjes koriander
- 1 eetlepel suiker
- 1 ui
- 1 limoen
- 3 tenen knoflook
Bereiding
- 1. Maak de ui, rode peper, gember, citroengras en knoflook schoon en snijd deze allemaal fijn.
- 2. Snijd nu de paddenstoelen in kwarten en kip in reepjes.
- 3. Doe de ui, rode peper, gember , citroengras, knoflook, paddenstoelen en de kip in de soepmaker en vul aan met de bouillon en als laatste de kokosmelk en sluit de soepmaker.
- 4. Kies programma 2 en snij tussendoor de koriander fijn en pers de limoen uit. Voeg de koriander en het limoensap toe aan de soep en breng op smaak. Eet smakelijk