0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Tom Kha Kai

    Met de soepmaker maak je in slechts 16 minuten de lekkerste soepen. Daarnaast kun je er nog veel meer mee doen en dat voor 4 a 5 personen. Je kunt er ook quinoa of rijst in koken en zelfs Nicecream (ijs) in draaien. Hij heeft een programma voor gebonden soepen, heldere soepen en ook Jam. Vandaag maken we one of my favorites: de Tom Kha Kai soep, recht uit Azië.

    Porties 5, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Groenten
    Voorafjes en snacks
    Staafmixer
    Vis
    Gevogelte

    Ingrediënten

    • 350 ml kippenbouillon
    • 350 ml dike kokosmelk (creamy)
    • 5 cm gember
    • 2 limoenblaadjes (toko)
    • 1 stengels citroengras
    • 1 rode chilipeper
    • 200 gram bospadenstoelen
    • 200 gram kipfilets
    • 200 gram roze garnalen
    • 4 steeltjes koriander
    • 1 eetlepel suiker
    • 1 ui
    • 1 limoen
    • 3 tenen knoflook

    Bereiding

    • 1. Maak de ui, rode peper, gember, citroengras en knoflook schoon en snijd deze allemaal fijn.
    • 2. Snijd nu de paddenstoelen in kwarten en kip in reepjes.
    • 3. Doe de ui, rode peper, gember , citroengras, knoflook, paddenstoelen en de kip in de soepmaker en vul aan met de bouillon en als laatste de kokosmelk en sluit de soepmaker.
    • 4. Kies programma 2 en snij tussendoor de koriander fijn en pers de limoen uit. Voeg de koriander en het limoensap toe aan de soep en breng op smaak. Eet smakelijk
    Tom Kha Kai
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.