1
Producten

Ambachtelijk sorbetijs

Ambachtelijk sorbetijs

Als je zelf sorbetijs maakt weet je precies wat erin zit. Je kunt zelf heel eenvoudig sorbetijs maken met behulp van je Avance blender.

Porties 6, Bereidingstijd: 60-90 m

Ingrediënten

  • 200 gram bevroren frambozen
  • 200 gram bevroren aardbeien
  • 100 gram bevroren blauwe bessen
  • 120 ml amandelmelk
  • 1,5 eetlepel stevia poeder
  • Sap van 1 limoen
  • 250 gram bevroren mango
  • 200 gram bevroren ananas
  • 50 gram bevroren passievrucht
  • 120 ml amandelmelk
  • 1,5 eetlepel stevia poeder
  • Sap van 1 limoen

Bereiding

  • Stop het bevroren fruit in de blender, Giet hier de amandelmelk en sap van 1 limoen bij. Chep het steviapoeder erbij. Zet de blender aan eerst zachtjes naar de hoogste stand Mocht hij de massa niet helemaal pakken mag je hem helpen door hem Om te roeren met een spatel. Doe het ijs in een bak en vries dit een uur aan voordat je het gaat opscheppen.
Ambachtelijk sorbetijs

Deel dit recept