0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Pastinaak kerriesoep met gebakken tofu

    In de cookingblender maak je in de lekkerste soepen. Probeer bijvoorbeeld deze pastinaak kerriesoep met gebakken tofu.

    Porties 5, Bereidingstijd: 0-30 m
    0-30 minuten
    Blender
    Groenten
    Voorafjes en snacks
    Voor iedereen

    Ingrediënten

    • 1 kleine pastinaak
    • 1 kleine wortel
    • 2 takjes koriander
    • 2 tenen knoflook
    • 1 stengel citroengras
    • ½ eetlepel komijn
    • Klein stukje gember
    • ½ rode peper
    • Klein zakje gesneden rode kool
    • 100 gram tofu
    • 1 eetlepel sojasaus
    • ½ stengel citroengras
    • ½ eetlepel kerriepoeder
    • Bouillon

    Bereiding

    • Was de pastinaak en de wortel. Schrap de wortel met een dunschiller en gebruik de helft om lange, dunne slierten te maken. Houd de wortelslierten apart. Doe de rest van de wortel samen met de pastinaak in de cooking blender.
    • Maak de knoflook schoon en verwijder de zaadjes uit de rode peper. Snijd het citroengras in kleine stukken. Voeg samen met het kerriepoeder toe aan de wortel en pastinaak. Vul de cooking blender tot het maximum met bouillon. Selecteer het gemixte soep programma.
    • Snijd de tofu in kleine blokjes en marineer in sojasaus. Bak deze in 10 minuten krokant in je Airfryer op 200 graden. Snijd de koriander fijn en houd apart.
    • Schenk de soep in kommen en garneer met tofu, wortelslierten, rode kool en koriander.
    Pastinaak kerriesoep met gebakken tofu

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.