In de cookingblender maak je in de lekkerste soepen. Probeer bijvoorbeeld deze pastinaak kerriesoep met gebakken tofu.
Porties5,Bereidingstijd:0-30 m
0-30 minuten
Blender
Groenten
Voorafjes en snacks
Voor iedereen
Ingrediënten
1 kleine pastinaak
1 kleine wortel
2 takjes koriander
2 tenen knoflook
1 stengel citroengras
½ eetlepel komijn
Klein stukje gember
½ rode peper
Klein zakje gesneden rode kool
100 gram tofu
1 eetlepel sojasaus
½ stengel citroengras
½ eetlepel kerriepoeder
Bouillon
Bereiding
Was de pastinaak en de wortel. Schrap de wortel met een dunschiller en gebruik de helft om lange, dunne slierten te maken. Houd de wortelslierten apart. Doe de rest van de wortel samen met de pastinaak in de cooking blender.
Maak de knoflook schoon en verwijder de zaadjes uit de rode peper. Snijd het citroengras in kleine stukken. Voeg samen met het kerriepoeder toe aan de wortel en pastinaak. Vul de cooking blender tot het maximum met bouillon. Selecteer het gemixte soep programma.
Snijd de tofu in kleine blokjes en marineer in sojasaus. Bak deze in 10 minuten krokant in je Airfryer op 200 graden. Snijd de koriander fijn en houd apart.
Schenk de soep in kommen en garneer met tofu, wortelslierten, rode kool en koriander.