1
The Philips Chef

Mini Frankfurters in deeg

Mini Frankfurters in deeg

hapje – ca. 20 stuks

Porties 3 p, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 20 m

Ingrediënten

  • 1 blikje mini frankfurters (uitlekgewicht 220 g, ca. 20 stuks)
  • 100 g kant-en-klaar bladerdeeg (gekoeld of diepvries, ontdooid)
  • 1 eetlepel fijne mosterd

Bereiding

  • Verwarm de AirFryer voor op 200 °C.
  • Laat de worstjes op een laag keukenpapier goed uitlekken en dep ze droog.
  • Snijd het bladerdeeg in reepjes van 5 x 1½ cm en bestrijk de reepjes dun met mosterd.
  • Rol elk worstje spiraalsgewijs in een reepje deeg.
  • Leg de helft van de worstjes in deeg in het mandje en schuif het mandje in de AirFryer. Stel de tijd in op 10 minuten. Bak de worstjes in deeg goudbruin. Bak de rest van de worstjes op dezelfde manier.
  • Serveer de worstjes op een schaal met een schaaltje mosterd erbij.
Mini Frankfurters in deeg