1
The Philips Chef

Koude karnemelksoep met kerrie en chili

Koude karnemelksoep met kerrie en chili

Op een warme zomerdag wilt u graag iets koels en verfrissends. Deze karnemelksoep is het helemaal.

Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m

Ingrediënten

  • 1 rode peper500
  • 500 g maïskorrels (blik)150
  • 150 g fijngehakte ui2
  • 2 teentjes knoflook1
  • 1 theelepel gemalen komijn1
  • 1 theelepel gemalen koriander1
  • 1 theelepel kerriepoeder of gemalen kurkuma550
  • 550 ml groentebouillon
  • peper, zout500
  • 500 ml karnemelk

Bereiding

  • Verwijder de zaadlijsten uit de rode peper. Laat de maïskorrels uitlekken.
  • Doe alle ingrediënten behalve de karnemelk in de SoupMaker, sluit het deksel en kies het gladde soep programma.
  • Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in een schaal. Voeg de karnemelk toe en zet de soep voor het serveren ten minste 3 uur (of een nacht) in de koelkast.
Koude karnemelksoep met kerrie en chili