0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Koude karnemelksoep met kerrie en chili

    Op een warme zomerdag wilt u graag iets koels en verfrissends. Deze karnemelksoep is het helemaal.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    Vegetarisch

    Ingrediënten

    • 1 rode peper500
    • 500 g maïskorrels (blik)150
    • 150 g fijngehakte ui2
    • 2 teentjes knoflook1
    • 1 theelepel gemalen komijn1
    • 1 theelepel gemalen koriander1
    • 1 theelepel kerriepoeder of gemalen kurkuma550
    • 550 ml groentebouillon
    • peper, zout500
    • 500 ml karnemelk

    Bereiding

    • Verwijder de zaadlijsten uit de rode peper. Laat de maïskorrels uitlekken.
    • Doe alle ingrediënten behalve de karnemelk in de SoupMaker, sluit het deksel en kies het gladde soep programma.
    • Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in een schaal. Voeg de karnemelk toe en zet de soep voor het serveren ten minste 3 uur (of een nacht) in de koelkast.
    Koude karnemelksoep met kerrie en chili
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.