1
The Philips Chef

Regenboog groentespiesen

Regenboog groentespiesen

Groenten kun je perfect grillen in je Airfyer. Je legt ze heel kort erin en hoeft ze niet om te draaien. Zo zet je in slechts 8 minuten dit kleurrijke gerecht op tafel!

Porties 8, Bereidingstijd: 0-30 minuten

Ingrediënten

  • 1 klein bakje rode cherrytomaatjes
  • 1 rode paprika
  • 1 oranje paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 groene courgette
  • 1 groene paprika
  • 2 rode uien
  • 8 jalapeño pepers
  • 2 gekookte bieten
  • Olijfoliespray

Bereiding

  • 1. Gebruik je satéstokjes als spiesen, leg deze dan minimaal twee uur in water zodat ze minder snel verbranden.
  • 2. Was alle groenten en pel de uien. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden.
  • 3. Snij de courgettes en de bieten in mooie dikke plakken en de paprika’s en jalapeño pepers in gelijke stukken.
  • 4. Rijg de groenten op de spiesen in de volgende volgorde: cherrytomaatje, rode paprika, oranje paprika, gele paprika, groene courgette, jalapeño peper, rode ui, rode biet.
  • 5. Spray de spiesen in met wat olijfolie. Grill de spiesen in de voorverwarmde Airfryer 8 minuten op 200 graden.
  • Tip van de Chef: Heerlijk met een barbecuesaus of tomatensaus!
Regenboog groentespiesen