0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Goulashsoep

    De SoupMaker heeft verschillende programma’s, en hij maakt soep in slechts 17 minuten. Vandaag maak ik goulashsoep met het boerensoepprogramma.

    Porties 6, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Groenten
    Voorafjes en snacks
    Aardappelen
    SoupMaker
    Vlees

    Ingrediënten

    • 200 gram fijn runderpoulet (fijngesneden runderriblappen of soepvlees)
    • 2 uien
    • 1 teen knoflook
    • 1 eetlepel olie
    • 1 theelepel mild paprikapoeder
    • 300 gram Romatomaten
    • Vleesbouillon of water met 2 rundvleesbouillontabletten (in elk geval voldoende vloeistof om de SoupMaker tot het bovenste streepje te vullen)
    • 1 rode paprika
    • 100 gram sperziebonen
    • 1 vastkokende aardappel
    • 1 mespunt gemalen komijn
    • 1 mespunt gemalen oregano
    • 1 eetlepel verse peterselie

    Bereiding

    • 1. Snij de runderriblappen in kleine blokjes of gebruik fijn, kant-en-klaar soepvlees. Pel de uien en snij deze samen met de paprika en tomaten in blokjes van 1 cm. Pel en pers de knoflook. Snij de sperziebonen in stukjes van 2 cm.
    • 2. Doe deze en alle overige ingrediënten in je SoupMaker en vul hem tot het bovenste streepje met de vleesbouillon of het water. Gebruik programma 2 van de SoupMaker. Snij ondertussen de verse peterselie fijn.
    • 3. Wanneer de soep klaar is: giet hem in de kommen en garneer met de vers gesneden peterselie.
    • Tip van de Chef: Heerlijk met een lepel zure room erin
    Goulashsoep

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.