1
Producten

Goulashsoep

Goulashsoep

De SoupMaker heeft verschillende programma’s, en hij maakt soep in slechts 17 minuten. Vandaag maak ik goulashsoep met het boerensoepprogramma.

Porties 6, Bereidingstijd: 0-30 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram fijn runderpoulet (fijngesneden runderriblappen of soepvlees)
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 1 eetlepel olie
  • 1 theelepel mild paprikapoeder
  • 300 gram Romatomaten
  • Vleesbouillon of water met 2 rundvleesbouillontabletten (in elk geval voldoende vloeistof om de SoupMaker tot het bovenste streepje te vullen)
  • 1 rode paprika
  • 100 gram sperziebonen
  • 1 vastkokende aardappel
  • 1 mespunt gemalen komijn
  • 1 mespunt gemalen oregano
  • 1 eetlepel verse peterselie

Bereiding

  • 1. Snij de runderriblappen in kleine blokjes of gebruik fijn, kant-en-klaar soepvlees. Pel de uien en snij deze samen met de paprika en tomaten in blokjes van 1 cm. Pel en pers de knoflook. Snij de sperziebonen in stukjes van 2 cm.
  • 2. Doe deze en alle overige ingrediënten in je SoupMaker en vul hem tot het bovenste streepje met de vleesbouillon of het water. Gebruik programma 2 van de SoupMaker. Snij ondertussen de verse peterselie fijn.
  • 3. Wanneer de soep klaar is: giet hem in de kommen en garneer met de vers gesneden peterselie.
  • Tip van de Chef: Heerlijk met een lepel zure room erin
Goulashsoep

Deel dit recept