1
Producten

Gegrilde varkenshaas met aardappel en sperziebonen

  Gegrilde varkenshaas met aardappel en sperziebonen

  Ik krijg van veel mensen de vraag of je diepvriesgroenten in de Airfryer kunt bereiden. Dit kan heel goed omdat diepvriesgroenten vaak in de fabriek worden voorgekookt. Zo zou je dus een hele maaltijd in je Airfryer kunnen maken. Dat scheelt je weer wat pannen afwassen...

  Porties 2,

  Ingrediënten

  • 2 varkenshaasjes
  • 4 aardappels (kruimig)
  • 400 sperziebonen (diepvries)
  • 6 plakjes ontbijtspek
  • 1 eetlepel olie

  Bereiding

  • Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. Maak de aardappels schoon en snijd een kruis met een klein mesje en leg ze in de Airfryer. Pof de aardappels halfgaar in 15 minuten.
  • Maak ondertussen de sperzieboon rolletjes met het ontbijtspek. Smeer de varkenshaas in met wat neutrale olie, zoals zonnebloem- of raapzaad olie. Als de aardappels 15 minuten hebben gepoft, leg je de varkenshaas erbij en bak je deze 5 minuten mee. Haal na 5 minuten het vlees er uit, leg de sperzieboon rolletjes in het mandje en leg de varkenshaas er weer bovenop. Bak nog eens 7 minuten mee.
  • Mocht je de schil van de aardappel niet op willen eten dan kun je deze er voorzichtig aftrekken. Lekker met een peperroomsaus. Aangezien je hele maaltijd in de Airfryer wordt bereid, heb je hier nu genoeg tijd voor...
  • Eet smakelijk!
  Gegrilde varkenshaas met aardappel en sperziebonen
  Registreren

  Abonneer u op onze nieuwsbrief

  Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

  Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

   

  √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

  √ Het profiteren van speciale kortingen;

  √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

   

  Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

  Voedingsinformatie

   

  Deze complete maaltijd van gegrilde varkenshaas met aardappel en sperziebonen bevat veel goede voedingsstoffen. Zo bevat deze maaltijd veel zink, kalium en vitamine B1 en B3. Zink is belangrijk voor gezonde botten, haar en huid. Kalium en de B-vitamines zijn essentieel voor het zenuwstelsel, de stofwisseling en hartfuncties.

   

  Ook qua calorieën is dit een prima avondmaaltijd, en daarmee heel geschikt als je op je lijn wilt letten.

  Deel dit recept