0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Kippenfricassee is het vetarme broertje van de welbekende ragout. Je kan deze serveren als een leuk voorgerecht, bijvoorbeeld met rosti.

    Porties 4, Bereidingstijd: 25 minuten
    0-30 minuten
    Groenten
    Hoofdgerechten
    Aardappelen
    Airfryer
    Gevogelte
    Vlees

    Ingrediënten

    • ½ liter kippenbouillon
    • Klein flesje magere room
    • 2 kipfilets
    • ½ theelepel kerriepoeder
    • 250 gram champignons
    • 15 gram peterselie
    • 1 lepel arachide-olie
    • 1 eetlepel maïzena

    Bereiding

    • 1. Snij de kipfilet in kleine blokjes en de champignons in kwarten.
    • 2. Verwarm de bakplaat 3 minuten voor op 200 graden.
    • 3. Doe de olie op de bakplaat en bak de blokjes kip met de champignons 7 minuten op 200 graden mooi krokant.
    • 4. Voeg de kippenbouillon, kerrie en room toe en roer dit goed door.
    • 5. Verhit het geheel 5 minuten op 170 graden.
    • 6. Voeg dan de maïzena toe aan de saus en los deze op door continu te roeren.
    • 7. Sluit de Airfryer en verwarm het geheel weer 5 minuten op 170 graden.
    • 8. Dien de fricassee op, eventueel met rosti en gehakte peterselie.
    • Tip van de Chef: Serveer de fricassee eventueel met Rosti uit de Airfryer.
    Fricassee van kip
    Registreren

    Abonneer u op onze nieuwsbrief

    Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

    Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

     

    √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    √ Het profiteren van speciale kortingen;

    √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

     

    Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.