1
Producten

Frambozen yoghurtijs

Frambozen yoghurtijs

Een fruitig dessert, gemaakt met de Airfryer en SoupMaker. De SoupMaker gebruik je voor het heerlijke yoghurtijs, de Airfryer voor het koekje. Het koekje wordt gevuld met een frambozen-vanille room. Heerlijk!

Porties 4,

Ingrediënten

  • 500 gram frambozen (bevroren)
  • 2 eetlepels agave siroop
  • 500 ml yoghurt
  • 125 gram verse frambozen
  • 125 gram verse blauwe bessen
  • 3 plakjes bladerdeeg
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Benodigdheden:
  • Bodem van springvorm
  • Extra laag accessoire voor Airfryer

Bereiding

  • Doe de helft van de bevroren frambozen, samen met de koude yoghurt en agave siroop in de SoupMaker. Selecteer programma 4. Als dit klaar is voeg je de andere helft van de bevroren frambozen toe en blender je dit handmatig door elkaar met programma 5. Giet het ijs in een bak en laat minimaal 2 uur opstijven in de vriezer.
  • Klop de slagroom op met de vanille suiker en doe hier de helft van de verse frambozen en het gehele bakje blauwe bessen door. Doe dit samen in een spuitzak. Maak ondertussen een coulis van de overgebleven frambozen door ze met een staafmixer te pureren.
  • Zet het Extra-laag accessoire in je Airfryer, smeer in met een klein beetje olie en verwarm goed voor. Snijd de plakjes bladerdeeg in 3 gelijke repen. Leg 3 repen bladerdeeg op het accessoire en leg er de onderkant van een springvorm op. Bak op 170 graden in 15 minuten. Open de Airfryer tijdens het bakken en druk voorzichtig (met een pannenlap of ovenhandschoen) op de springvorm zodat er mooie ribbels in het bladerdeeg bakken. Herhaal dit met de overige 6 repen bladerdeeg. Laat het bladerdeeg afkoelen.
  • Spuit de slagroom op de gladde kant van een bladerdeeg koekje en plak de andere kant er tegenaan. Knijp twee bolletjes van het frambozenijs op een koud bord en garneer met de coulis.
Frambozen yoghurtijs

Deel dit recept