0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Dronken beenham met mosterd

    Beenham is heerlijk, je kunt hem op ontelbare manieren bereiden. Één versie is mij altijd bijgebleven. Ik was op reis in Duitsland en kreeg deze beenham voorgeschoteld in een goed aanbevolen restaurant. Beenham is heerlijk in combinatie met asperges of gewoon gesneden op een lekker stuk brood. Probeer gerust ook met andere marinades te werken, zoals Provençaalse, Italiaanse etc.

    Porties 4
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Alcohol
    Airfryer
    Glutenvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 1 beenham, ongeveer 750 gram
    • 2 eetlepels honing
    • 2 eetlepels fijne mosterd
    • 200 ml whisky

    Bereiding

    • Haal de beenham ruim een half uur van te voren uit de koelkast om hem op kamertemperatuur te laten komen. Pak een ovenschaal die in de Airfryer past en maak hier de marinade in. Meng voor de marinade de whisky, honing en mosterd.
    • Leg de beenham in de ovenschaal en wentel hem goed door de marinade. Verwarm de Airfryer voor op 160 graden en bak de beenham 15 minuten.
    • Voeg wederom een flinke scheut whisky toe en wentel nogmaals door de marinade. Bak de beenham in 25 minuten gaar op 160 graden.
    • Lekker met aardappelkubussen en verse groenten uit de Airfryer. Eet smakelijk!
    Dronken beenham met mosterd

    Heb jij een Airfryer? Laat het ons weten!

    Door je Airfryer bij ons te registreren, verwen je jezelf met:

     

    √ Exclusieve Airfryer recepten van The Philips Chef;

    √ Het profiteren van speciale kortingen;

    √ Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws.

     

    Ga snel naar MyPhilips en mis nooit meer iets!

    Deel dit recept

    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.