Hak de amandelen grof met het hakaccessoire van de handblender. Meng de gehakte amandelen in een grote kom met de bloem, het bakpoeder en de bruine suiker. Splijt het vanillestaafje open en schrap de zaadjes eruit.
Breek de eieren in een aparte kom, voeg de vanillezaadjes toe en klop het mengsel met het klopper-accessoire van de handblender. Roer de eieren door de droge ingrediënten tot een kleverig deeg.
Rol het deeg uit tot twee lange rollen en leg ze op een ingevette bakplaat. Leg de rollen minimaal 5 cm van elkaar af, want het deeg rijst in de oven.
Bak 30 minuten op 170 °C. Haal de rollen uit de oven en laat ze iets afkoelen voordat u de biscotti in plakken van ½ cm snijdt.
Leg de plakken op een rooster en bak ze in 10-15 minuten op 160 °C knapperig en goudbruin.
In een luchtdichte verpakking zijn de biscotti tot 2 maanden houdbaar.