0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Amandelbiscotti

    Verrukking in notendop

    Porties 1, Bereidingstijd: 60 m
    30-60 minuten
    Desserts en gebakjes
    Staafmixer
    Vegetarisch
    Zuivelvrij
    Lactosevrij

    Ingrediënten

    • 4 eieren
    • 1 vanillestaafje
    • 300 g bruine suiker
    • 500 g bloem
    • 150 g gepelde amandelen

    Bereiding

    • Hak de amandelen grof met het hakaccessoire van de handblender. Meng de gehakte amandelen in een grote kom met de bloem, het bakpoeder en de bruine suiker. Splijt het vanillestaafje open en schrap de zaadjes eruit.
    • Breek de eieren in een aparte kom, voeg de vanillezaadjes toe en klop het mengsel met het klopper-accessoire van de handblender. Roer de eieren door de droge ingrediënten tot een kleverig deeg.
    • Rol het deeg uit tot twee lange rollen en leg ze op een ingevette bakplaat. Leg de rollen minimaal 5 cm van elkaar af, want het deeg rijst in de oven.
    • Bak 30 minuten op 170 °C. Haal de rollen uit de oven en laat ze iets afkoelen voordat u de biscotti in plakken van ½ cm snijdt.
    • Leg de plakken op een rooster en bak ze in 10-15 minuten op 160 °C knapperig en goudbruin.
    • In een luchtdichte verpakking zijn de biscotti tot 2 maanden houdbaar.
    • 60 minuten totale bereidingstijd
    Amandelbiscotti
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.