1
The Philips Chef

Gebakken aardappelschijfjes met knoflook

Aardappelschijfjes met knoflook

Bijgerecht – 4 personen

Porties 4, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 20 m

Ingrediënten

  • 750 g vastkokende aardappelen
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • zeezout

Bereiding

  • Verwarm de Airfryer voor op 180 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes. Week ze in water voor tenminste 30 minuten. Laat ze uitlekken en droog ze met keukenpapier.
  • Meng de knoflook, tijm en olijfolie in een diep bord en schep de aardappelschijfjes erdoor.
  • Doe de aardappelschijfjes over in het mandje en schuif dit in de AirFryer. Stel de tijd in op 20 minuten en bak de aardappelen mooi bruin en gaar.
  • Doe de gebakken aardappelschijfjes over in een warme schaal en strooi er wat zout over. Lekker bij lamskoteletjes of karbonade.
Aardappelschijfjes met knoflook