0

Winkelwagen

Er bevinden zich momenteel geen artikelen in uw winkelmandje.

    Frittata met geitenkaas en pesto

    Frittata is heel makkelijk te maken door eieren te combineren met een paar heerlijke ingrediënten! En dit alles aan het begin van je dag.

    Porties 3, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd: 20 minuten
    Vegetarisch
    Glutenvrij

    Ingrediënten

    • 50 gram rode kerstomaten
    • 60 gram rode ui
    • 6 ei
    • 1 snufjes zout
    • 1 snufjes zwarte peper, versgemalen
    • 25 gram geitenkaas
    • 15 gram pesto
    • 1 theelepels extra vergine olijfolie

    Bereiding

    • 1. Pel de ui en snijd in halve ringen. Vierendeel de kerstomaatjes.
    • 2. Klop het ei en kruid met peper en zout.
    • 3. Voeg de ui toe aan het ei en klop het geheel goed door elkaar.
    • 4. Vet het bakaccessoire in met olijfolie en voeg het eimengsel toe. Kruimel de geitenkaas erover en verdeel de kerstomaatjes over het ei. Verdeel tot slot de pesto erover.
    • 5. Plaats het bakaccessoire in de mand van de Airfryer en bak voor 20 minuten op 170 graden.
    Frittata with goat cheese
    Terug naar boven

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.