1
Producten

Robotstofzuiger

GRATIS slimme app, 3-staps reinigingssysteem, 120 min. gebruikstijd, Onzichtbare muur FC8832/01

Problemen oplossen

Uw Philips SmartPro-robot aansluiten

U kunt eenvoudig verbinding maken met uw Philips SmartPro-robot via uw smartphone. Ontdek onderstaand hoe u dit kunt doen.

Installeer de app op uw smartphone of tablet

Download en installeer de Philips SmartPro-app uit de App Store of Google Play Store op uw smartphone of tablet door te zoeken naar 'Philips SmartPro'. Zorg ervoor dat uw smartphone of tablet met uw Wi-Fi-netwerk is verbonden.

Bereid uw Wi-Fi-netwerk voor

Zorg ervoor dat de Wi-Fi-router ingeschakeld en compatibel is. Uw SmartPro-robot is compatibel met een 802.11b/g/n (2,4 GHz) Wi-Fi-netwerk, maar NIET met een 802.11a (5 GHz) Wi-Fi-netwerk. Have your Wi-Fi network name (SSID) and Wi-Fi network password ready. You will need to fill in this information during setup. Zorg ervoor dat het apparaat dichtbij de router staat tijdens de Wi-Fi-installatie, zodat deze een sterk Wi-Fi-signaal kan ontvangen.

Bereid uw toestel voor op verbinding met de SmartPro-app

Voordat u uw smartphone aansluit op uw Philips SmartPro-robot, moet het apparaat in de Wi-Fi-installatiemodus staan. Switch on the appliance. Als op het display van het apparaat een oranje Wi-Fi-pictogram knippert, is het apparaat klaar om verbinding te maken. Als het Wi-Fi-pictogram niet knippert, houdt u de Wi-Fi-knop op het apparaat ingedrukt totdat het Wi-Fi-pictogram oranje begint te knipperen.

Voltooi de installatie

Uw Philips SmartPro-app leidt u door de laatste stappen voor het aansluiten van het apparaat. Selecteer ‘get started’ (beginnen) en volg de instructies op het scherm.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC8832/01 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.