De Philips Avance-grill verrijkt de smaak van gegrilde gerechten. Het glazen deksel en de met water gevulde Infuser genereren stoom waardoor het vlees malser wordt.
Welke grillmethoden kan ik gebruiken met de Philips-grill?
Gewoon grillen
Met de grillplaat kunt u kiezen tussen grillen op een geribd of glad grilloppervlak. Het gladde oppervlak is ideaal voor zacht grillen van bijvoorbeeld groenten en vis; het geribde oppervlak is geschikt voor het grillen van vlees en geeft die onweerstaanbare grillstrepen. De instelbare thermostaat zorgt elke keer weer voor perfecte resultaten.
Grillen met rooksnippers
Gebruik de Smoke Infuser om thuis te genieten van de rokerige barbecuesmaak. U kunt ook gedroogde kruiden in het rookbakje doen om uw voedsel te kruiden.
Grillen met stoom
Grill met hete stoom om te genieten van gegrilde gerechten die malser zijn. U kunt bijvoorbeeld wijn of water met of zonder verse kruiden in het stoomreservoir doen zodat u uw gerechten tegelijkertijd kunt stomen en grillen.