Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  De unieke dynamische reinigingswerking van de Sonicare elektrische tandenborstel reinigt op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees.

  Alle specificaties bekijken

  Productkenmerken

  • De dynamische vloeistofwerking van Sonicare stuwt vloeistof tussen de tanden

   De Sonicare elektrische tandenborstel biedt een unieke dynamische reinigingswerking die op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees reinigt.

  • De timer van 2 minuten zorgt ervoor dat u de aanbevolen poetstijd aanhoudt

   De timer van 2 minuten op deze Philips Sonicare elektrische tandenborstel zorgt ervoor dat u de door tandartsen aanbevolen poetstijd aanhoudt

  • Quadpacer-intervaltimer stimuleert grondig poetsen

   De intervaltimer van 30 seconden geeft aan wanneer u elk kwadrant van uw gebit hebt gepoetst, zodat u alle vier de kwadranten van uw gebit even lang en grondig reinigt

  • Opzetborstel met gebogen nek voor het beter poetsen van de kiezen

   Deze tandenborstel heeft een unieke opzetborstel met gebogen nek waardoor de kiezen beter kunnen worden gepoetst en de tandplak ook op moeilijk bereikbare plaatsen wordt verwijderd.

  • Klinisch bewezen veilig en zacht

   Uw Philips Sonicare elektrische tandenborstel is veilig te gebruiken op beugels (opzetborstels slijten sneller als deze voor een gebit met een beugel worden gebruikt), tandheelkundige restauraties (vullingen, kronen, facings) en parodontale pockets.

  • Met het Easy-start-programma kunt u geleidelijk wennen aan de Sonicare-tandenborstel

   Voert de poetskracht geleidelijk op tijdens de eerste 14 poetsbeurten, zodat u rustig kunt wennen aan de Philips Sonicare elektrische tandenborstel

  • Philips Sonicare-tandenborstel voor wittere tanden

   Philips Sonicare voor ultiem witte tanden: deze tandenborstel helpt bij het verwijderen en verminderen van vlekken op uw tanden voor een stralende lach.

  • Verwijdert tot wel 2x meer tandplak dan een handtandenborstel

   De gepatenteerde sonische technologie verwijdert tot wel 2x meer tandplak dan een handtandenborstel.

  • De dynamische vloeistofwerking stuwt vloeistof tussen de tanden

   De Sonicare elektrische tandenborstel biedt een unieke dynamische reinigingswerking die op efficiënte en milde wijze tot diep tussen de tanden en langs het tandvlees reinigt.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in