Eenvoudig benen ontharen

 

 

Zowel mannen als vrouwen, hebben haargroei op de benen, sommigen veel, anderen minder. Voor de meeste vrouwen is het gebruikelijk om de benen te ontharen, maar onder mannen komt het ook steeds vaker voor. Je beslist zelf of je je benen wilt ontharen en waar je jezelf comfortabel bij voelt. Philips' methoden zijn geschikt voor zowel het ontharen van de benen op een snelle en eenvoudige manier, of ontharen met langdurige resultaten. Kies de methode die het best bij je past en wat comfortabel voelt.

Benen ontharen met IPL


Geschikt voor: iedereen die wilt ontharen met een langdurig gladde huid. Klinische tests tonen aan dat Lumea IPL de haargroei vermindert met meer dan 75% na slechts vier tweewekelijkse behandelingen. Bij herhaling van de behandeling (elke 4-8 weken, afhankelijk van individuele haargroei) blijven je benen maximaal acht weken glad. Controleer wel of Lumea geschikt is voor je huid- en haartype. IPL behandeling is niet geschikt voor alle huid- en haartypen. Bepaal hier of de Lumea voor jou geschikt is.

Hoe het werkt: Philips Lumea geeft zeer intense lichtpulsen (IPL) af. Het licht wordt geabsorbeerd door de melanine (pigment) in de haren en omgezet in lichtenergie (warmte).Hierdoor valt het haar op natuurlijke wijze uit, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt. Het resultaat is langdurige ontharing en haargroei die op termijn geleidelijk afneemt.

 

Al onze IPL modellen zijn uitermate geschikt voor het ontharen van de benen.

Benen epileren

 

Geschikt voor: iedereen die benen wilt ontharen met een langdurig effect. Epileren werkt op alle soorten haar - kort, grof, licht of donker. De haren worden vanaf de wortel verwijderd, wat resulteert in een zijdezachte en gladde huid voor maximaal vier weken. Philips epilatoren hebben keramische platen met micro groeven die zelfs de fijnste korte haartje grijpen. De Satinelle epilatoren van Philips worden geleverd met diverse accessoires zoals een exfolierende scrubborstel of een massage opzetstuk, voor een volledige lichaamsverzorgingsroutine.

Hoe het werkt: al onze epilatoren zijn voorzien van sneldraaiende schijven die haartjes vastgrijpen en ze met wortel en al uit de huid trekken. Epileren kan de eerste keer enigszins pijnlijk zijn, maar doordat sommige haren nooit meer teruggroeien, is het resultaat van epileren semi-permanent. Alle Philips epilatoren kunnen onder de douche worden gebruikt. Vereenvoudig het ontharen door eerst een bad of douche te nemen en zo de poriën te openen.

Benen scheren met een ladyshave

 

Geschikt voor: snel en eenvoudig gladde benen. Benen scheren met een ladyshave is de meest gebruikte ontharingsmethode. Het voordeel is dat het gemakkelijk is en direct resultaat biedt. Scheren met een scheermes kan soms geïrriteerde huid veroorzaken. Dit komt doordat het mes in direct contact komt met de huid, waardoor irritaties snel ontstaan, soms zo klein dat je ze niet kunt zien. Philips ladyshaves zijn zachter voor de huid dan traditionele scheermessen en de messen zijn veel duurzamer.

Hoe het werkt: Ladyshaves zijn elektrische scheerapparaten die zijn ontworpen voor gebruik op het gehele lichaam. Philips ladyshaves werken zonder kabel en kunnen worden gebruikt in de douche. Een ladyshave is een perfecte optie voor degenen die graag een glad resultaat willen, met een milde methode voor de huid.

Onze favoriete producten