Philips PerfectCare Elite

De ideale stoomgenerator

 

 

  Testpanel test Philips PerfectCare Elite

  'Strijken gaat nu nog sneller'

   

  Vind jij Philips PerfectCare Elite het snelste en krachtigste strijkijzer? Wil jij sneller strijken omdat de temperatuur niet meer aanpast hoeft te worden tijdens het strijken? In samenwerking met hettestpanel.nl vroegen we 10x consumenten om Philips PerfectCare Elite te testen, en hun ervaringen delen we graag met je.

   

  Lees de ervaringen

  Bekijk de video

  Philips PerfectCare

  Optimal Temp: temperatuur aanpassen niet nodig

   

  Kan men zijde, jeans, polyester of katoen in één keer achter elkaar door strijken? Dat is met het krachtige Philips PerfectCare stoomsysteem geen enkel probleem! Hoe dat kan?

   

  De innovatieve OptimalTEMP-technologie garandeert een perfect strijkresultaat voor zowel natuurlijke stoffen als syntethisch materiaal, zonder de temperatuur aan te passen. Eén stand voor alle stoffen dus. Door de krachtige stoom strijkt u bovendien met één beweging alle kledingstukken moeiteloos glad. Dat is niet alleen sneller, maar betekent ook 100% veilig strijken zonder risico op schade. Uw was is sneller en makkelijker gedaan dan ooit tevoren!

  Perfectcare Elite

  Snelste en krachtigste strijkijzer*

   

  Temperatuur aanpassen niet nodig

  Bekijk de video

   

  *Getest in december 2014 en vergeleken met de bestverkochte stoomsystemen, gewicht op basis van de strijkbout en kracht op basis van de stoomtoevoer van het strijkijzer (norm IEC 60311).

   

  Krachtigste strijkijzer

   

  De innovatieve stoomgenerator genereert extra krachtige stoom (druk tot 7,5 bar) die diep in de kleding doordringt. Het is zelfs mogelijk om nog een extra stoomstoot (tot 400g) te geven voor de hardnekkigste kreukels. Strijken ging nog nooit zo snel en gemakkelijk!

   

  Het strijkijzer van de De PerfectCare Elite heeft een ideaal gewicht. En is hierdoor zeer licht en aangenaam in gebruik. Het strijkijzer glijdt moeiteloos over uw kledingstukken.

  Snelste strijkijzer  

   

  Het snelste strijkijzer heeft geen temperatuurinstelling nodig! Met de revolutionaire OptimalTEMP-technologie kunt u nu alles, van jeans tot zijde, strijken zonder temperatuurinstelling.


  Licht strijkijzer

   

  Het strijkijzer van de De PerfectCare Elite heeft een ideaal gewicht. En is hierdoor zeer licht en aangenaam in gebruik. Het strijkijzer glijdt moeiteloos over uw kledingstukken, verwijdert de hardnekkigste kreuken in een mum van tijd en vermindert de druk op uw pols.

  Gebruiksvriendelijk  

   

  Met de PerfectCare Elite is ook verticaal stomen zeer eenvoudig en effectief. U kunt nu efficiënt verticaal kreuken verwijderen uit kwetsbare kledingstukken, zoals jasjes, jurken en zelfs moeilijk te strijken kledingstukken met stukjes metaal, decoraties en knopen.

  Eén handig antikalksysteem

  Ontkalk het apparaat regelmatig om de levensduur te verlengen.

   

  Lees meer over ontkalken

  Bekijk de video

     

  Energiebesparing
  tot wel 50%

   

  Met de ECO-modus vs. turbostoom, test gedaan volgens norm IEC 60311.

  PerfectCare Elite stoom generatoren: