Consumenten
Producten

Philips Airfryer

Gezonder frituren met lucht

Tot 80% minder vet* en makkelijk schoon te maken

  • Tot 80% minder vet*
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen last van nare vetluchtjes


Frituurt u zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herkent u de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken,... De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituurt u veel gezonder, namelijk... met lucht! Frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan frietjes uit een normale friteuse én… ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken (bijvoorbeeld in de vaatwasser) en veroorzaakt deze geen nare geurtjes.

* Frietjes uit de Airfryer in vergelijking met frietjes uit een normale friteuse.

Met de Airfryer kunt u frituren, grillen, bakken, braden en roosteren

Frituren

Met de Airfryer frituurt u op een gezondere manier. Frietjes bevatten tot 80% minder vet en smaken overheerlijk. Bereid ook snacks, zoals kroketten en bitterballen in de Airfryer.

Grillen

Vlees en vis grillen kan ook met de Airfryer, bijvoorbeeld lekkere kipdrumsticks, saté of andere spiezen. Schroei uw vlees snel dicht op hoge temperatuur en geniet van sappig vlees.

Bakken

Zin in iets zoets? Of bak je graag indrukwekkende taarten? Ook dit kan in de Airfryer! Maak nagerechten zoals crème brûlée of een lekkere appeltaart, muffins of cupcakes.

Roosteren

Met de Airfryer kunt u ook spareribs of ander vlees roosteren. Wist je dat je zelfs biefstuk kunt bereiden? De Airfryer is dus echt multifunctioneel!

Uitgelicht: Airfryer XL

Reviews over Airfryer

Lees wat gebruikers zeggen over Philips Airfryer. Bekijk alle reviews over de Airfryer HD9240/90.

"Geweldig, wat een uitvinding!!"

Dit gaat vele malen sneller dan in de hete lucht oven. Er wordt geen vet of olie gebruikt, het gaat best wel snel en het resultaat mag er zijn. Mijn man is helemaal enthousiast! Wij hebben geen afzuiging en kunnen niet in een stal of garage gaan bakken. De geur valt ook heel erg mee. Wel kon je de uienringen ruiken en kwam daar wel een beetje rooklucht in de kamer, verder erg aan te raden.

V. uit Kerkrade, Nederland

 

"Makkelijk en veilig"


De Airfryer is een gemakkelijk toestel. Even voorverwarmen, en dan je eten er in. makkelijk en snel. Buitenkant het blijft altijd koud, is dus veilig voor de kindjes. Een groot voordeel is de geur die het toestel afgeeft zeer weinig is.

R. uit Hoeselt, België

"Handig, compact en snel"


Apparaat warmt snel op. Etenswaren zijn handig in en uit de airfryer te zetten of halen met de mand met handvat. Schoonmaken is eenvoudig door de anti aanbaklaag. Heerlijke gerechten te maken met weinig vet. Goed voor de gezondheid.

M. uit Papendrecht, Nederland

“Bekijk hier wat Hylco, Bertine en Linda van de Philips Airfryer vinden!”

Airfryer bekroond met awards

De Airfryer is bij onafhankelijk onderzoeken als winnaar uit de bus gekomen. Het geheim achter dit succes? Eenvoudig en gezond voedsel bereiden.

Gezonder frituren met Rapid Air-technologie


Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kunt u met uitsluitend lucht voedsel frituren dat knapperig is van buiten, en mals van binnen. Door gezonder te frituren met lucht kunt u frietjes met tot 80% minder vet bereiden! *

* In vergelijking met frietjes gebakken in een normale friteuse

Hoe werkt Rapid Air-technologie


Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kunt u met uitsluitend lucht voedsel. Dankzij de unieke combinatie van snel en precies circulerende hete lucht, een optimale temperatuurbalans en een grilelement kunt u allerlei heerlijke gerechten frituren, roosteren, bakken of grillen. Omdat u voor het frituren uitsluitend lucht gebruikt, is het veiliger en ruikt u het veel minder dan wanneer u een traditionele friteuse gebruikt. En met de vaatwasmachinebestendige onderdelen is het apparaat ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Lees meer over de verschillen tussen frituren met olie of lucht.

The Philips Chef

 

The Philips Chef houdt zich bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips keukenapparatuur, zoals de Airfryer. Bekijk inspirerende recepten, baktijden, tips & tricks. Neem een kijkje in zijn keuken!

 

Lees meer

Airfryer app

 

Met meer dan 200 recepten inspireert de Philips Airfryer app thuiskoks om elke dag een heerlijke, gezondere maaltijd te bereiden.

Download nu de app voor iOS of Android.

Met receptenboekje vol inspirerende recepten voor Airfryer


Met receptenboekje met meer dan 30 heerlijke, inspirerende recepten en tips van experts.

Hoe gebruik ik de Airfryer?

Zodra de juiste temperatuur bereikt is, schuift u de lade uit en doet u het voedsel erin. Zo eenvoudig is het. Wilt u het zien? Bekijk dit filmpje.

 

 

Airfryer bekroond met awards

 

De Airfryer is bij onafhankelijk onderzoeken als winnaar uit de bus gekomen. Het geheim achter dit succes? Eenvoudig en gezond voedsel bereiden.

Alle Airfryers en accessoires