Gratis cadeaupakket t.w.v. €75

bij aankoop van een deelnemend espressomachine    
bij aankoop van een deelnemend espressomachine
bij aankoop van een deelnemend espressomachine

Philips espressomachines

* Aanbevolen verkoopprijs
** Weergegeven specificaties zijn niet van toepassing op alle producten in elke serie.

De betaalbare volautomaat met geweldige cappuccino

 

Met 50 jaar ervaring en expertise in koffie maakt Philips koffiemachines voor mensen die houden van de goede dingen in het leven. Waarbij we ‘zo weinig mogelijk gedoe’ qua onderhoud én gebruiksgemak altijd in gedachten houden. De volautomatische espressomachines van Philips zijn budgetvriendelijk en stellen je in staat om makkelijk van een geweldige cappuccino of andere Italiaanse melkspecialiteit te genieten. Ondanks de scherpe prijs bevatten ze de betrouwbare techniek van Saeco. Door het unieke zetsysteem in alle machines ben je verzekerd van lekkere en geurige espresso of filterkoffie. Dankzij de diverse melkopties kun je verse melk opschuimen – regelrecht uit de koelkast – voor een romige cappuccino of latte macchiato, voor elke stemming en elk moment.

 

Voor iedereen die de kwaliteit van koffie op een terrasje thuis wil ervaren, is een apparaat uit de Philips Espresso-range dan ook de perfecte keus.

Volautomatische espressomachine


3000 series  Volautomatische espressomachine

 

Maak een perfecte espresso met het beste uit elke verse boon dankzij de 100% keramische maalschijven die de koffiebonen nooit oververhitten. De klassieke melkopschuimer maakt het schuim precies zoals u wilt.

 

Meer informatie

Aanbevolen verkoopprijs: € 399,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Ontdek onze unieke eigenschappen

AquaClean filter

Unieke AquaClean filter

 

Onze nieuwe en gepatenteerde innovatie, het AquaClean-waterfilter, zorgt ervoor dat je optimaal van de volautomatische koffiemachine geniet. Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes de machine niet te ontkalken en krijg jij het hygiënische voordeel van helder en zuiver water. 

Philips CoffeeSwitch

CoffeeSwitch

 

Gebruik de hendel voor verschillende typen koffie - vervaardigd van versgemalen bonen - voor elke stemming of moment: een sterke espresso in de ochtend of aromatische filterkoffie in de avond. Een unieke en exclusieve functie van Philips-koffiemachines.

 

Automatische espressomachine met CoffeeSwitch

Philips persoonlijke koffie

Pas je koffie naar eigen smaak aan

 

Zet een perfect kopje filterkoffie - met een druk op de knop. Met deze innovatieve functie kun je de temperatuur, duur (hoeveel water wordt gebruikt) en sterkte (hoeveel koffiebonen worden gemalen) kiezen. Bovendien wordt door de geheugenfunctie de duur voor de volgende keer onthouden.

 

Alle automatische espressomachines

Philips Melkvarianten

Melk opschuimen

 

De makkelijkste manier om perfecte cappuccino of latte macchiato te zetten, is de volautomatische melkkaraf. Je vult hem met melk, klikt hem op zijn plek en klaar. De rest gaat vanzelf en de karaf kan na gebruik zo weer de koelkast in. En met de zelfreinigende versie is onderhoud al helemaal eenvoudig; deze karaf is na de automatische reinigingscyclus voor 99,9% bacterievrij. De karaf alleen maar regelmatig afgewassen te worden.

 

Automatische espressomachines met melkopschuimer

Philips 100% keramische maalschijven

100% keramische maalschijven

 

Zeg de smaak van verbrande koffiebonen gedag dankzij de 100% keramische molen met lange levensduur. Met 5 verschillende instellingen, van een fijne maling voor volle espresso's tot een grovere maling voor koffie met een zachtere smaak. Het keramische materiaal zorgt voor langdurige consistentere resultaten in vergelijking met een metalen molen.

 

Alle automatische espressomachines

Philips eenvoudig onderhoud

Gemakkelijk schoon te maken

 

Dankzij de Saeco-technologie komt de verwijderbare zetgroep van onze volautomatische espressomachine met één druk op de knop naar buiten voor moeiteloos schoonmaken en onderhouden – en extra hygiëne. Saeco maakt sinds 2009 onderdeel uit van de Philips-groep.

 

Alle automatische espressomachines

Hulp bij je Philips espressomachine

Ontdek onze andere koffiezetapparaten

Saeco volautomatische espressomachines

SENSEO® koffiepadmachines  

Philips filterkoffiezetapparaten