1
Babyflessen en spenen

AVENT

Philips AVENT

Voedingsfles

  Philips AVENT

  Voedingsfles

  Goede voeding, goede nachtrust

  Huilerig gedrag komt veel voor bij baby's. Ze zijn dan onrustig en prikkelbaar. De Philips AVENT Classic-voedingsfles zorgt voor aanzienlijk minder darmkrampjes*** en huilerig gedrag, vooral 's nachts.** Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Goede voeding, goede nachtrust

Huilerig gedrag komt veel voor bij baby's. Ze zijn dan onrustig en prikkelbaar. De Philips AVENT Classic-voedingsfles zorgt voor aanzienlijk minder darmkrampjes*** en huilerig gedrag, vooral 's nachts.** Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

AVENT Voedingsfles

Klassiek, 260 ml, Speen voor langzame toevoer SCF685/27 Soortgelijke producten zoeken

Goede voeding, goede nachtrust

Voor kalme baby's, vooral 's nachts**

 • Eenvoudig aanleggen door de unieke binnenrand van de speen

  Eenvoudig aanleggen door de unieke binnenrand van de speen

  De unieke antikrampjesrand in de speen voegt zich naar het voedingsritme van je baby. De melktoevoer past zich altijd aan het drinktempo van je baby aan voor extra comfort.

 • Klinisch bewezen: aanzienlijke vermindering van huilerig gedrag**

  Klinisch bewezen: aanzienlijke vermindering van huilerig gedrag**

  Voldoende slaap en goede voeding zijn essentiële voorwaarden voor een gezonde, blije baby. Door middel van een medisch onderzoek met willekeurige verdeling is bekeken of het ontwerp van een zuigfles invloed heeft op het gedrag van een kind. De traditionele Philips AVENT-fles verminderde huilerig gedrag aanzienlijk met ongeveer 28 minuten per dag ten aanzien van de fles die ter vergelijking werd gebruikt (46 minuten vs 74 minuten, p = 0,05). Dit verschil was vooral 's nachts duidelijk te merken.

 • Ergonomische vormgeving voor maximaal comfort

  Ergonomische vormgeving voor maximaal comfort

  Dankzij de unieke vorm is de fles eenvoudig en in elke gewenste richting vast te houden voor maximaal comfort, zelfs voor de kleine handjes van je baby.

 • Uniek tweedelig antikrampjessysteem

  Uniek tweedelig antikrampjessysteem

  Het unieke tweedelige antikrampjessysteem bestaat uit de AVENT-speen en een adapterring. Tijdens het voeden zorgt de unieke antikrampjesrand aan de binnenkant van de speen ervoor dat er lucht in het flesje komt - en niet in het buikje van je baby. Je baby bepaalt de melktoevoer, net als bij de borstvoeding.

 • Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, en snel en eenvoudig in elkaar te zetten

  Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, en snel en eenvoudig in elkaar te zetten

  De brede hals van de fles maakt het vullen en schoonmaken gemakkelijk. Slechts een paar onderdelen voor snel en eenvoudig in elkaar zetten.

 • Kan worden gecombineerd met vrijwel alle Philips AVENT-producten

  Kan worden gecombineerd met vrijwel alle Philips AVENT-producten

  De Philips AVENT Classic-fles is compatibel met de meeste Philips AVENT-producten. Wij raden je aan de Philips AVENT Classic-flessen alleen met Philips AVENT Classic-spenen te gebruiken.

 • Spenen met verschillende snelheden verkrijgbaar

  Spenen met verschillende snelheden verkrijgbaar

  De Philips AVENT Classic-fles groeit met je baby mee dankzij verschillende snelheden. Bedenk dat leeftijdsindicaties bij benadering zijn, omdat baby's zich verschillend ontwikkelen. Alle spenen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van twee stuks.

 • Gebruik altijd de adapterring

  Gebruik altijd de adapterring

  Vergeet niet om de Philips AVENT Classic-fles altijd met de adapterring te gebruiken (meegeleverd bij elke Philips AVENT Classic fles).

 • Deze fles is BPA-vrij*

  De Philips AVENT Classic-fles is gemaakt van BPA-vrij* materiaal (polypropyleen).

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Volgens de Europese richtlijn (2011/8/EU)
 • * Onderzoek onder twee weken oude baby's heeft aangetoond dat baby's die met deze fles worden gevoed minder huilerig gedrag vertonen dan baby's die met een andere fles worden gevoed. (Onderzoek uitgevoerd door het Institute of Child Health, Londen, 2008.)
 • ** Onderzoek onder 2 weken oude baby's heeft aangetoond dat baby's die worden gevoed met een Philips AVENT-fles, vooral 's nachts minder huilerig gedrag vertonen dan baby’s die worden gevoed met een andere fles van een toonaangevend merk.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in