SalonDry Pro

Föhn

  SalonDry Pro

  Föhn

  De föhns die kappers zelf thuis willen gebruiken

  Zoek je net zo'n föhn als in de kapsalon? Als je er elke dag wilt uitzien alsof je net van de kapper komt, is de SalonPro met 2100 W aan superprofessionele droogkracht dé föhn voor jou. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

SalonDry Pro Föhn

2100 W, IonBoost, Keramische diffuser HP4891/00 Soortgelijke producten zoeken

De föhns die kappers zelf thuis willen gebruiken

SalonPro

 • Negen flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle

  Negen flexibele snelheids- en temperatuurstanden voor volledige controle

  De vereiste snelheid en temperatuur kunnen eenvoudig worden aangepast om het perfecte resultaat te krijgen. Negen verschillende standen geven je volledige controle om nauwkeurig te stylen zoals jij het graag wilt.

 • Professioneel, 2100 W, voor een perfect, professioneel resultaat

  Professioneel, 2100 W, voor een perfect, professioneel resultaat

  Deze professionele föhn van 2100 W produceert een krachtige luchtstroom. Deze combinatie van kracht en snelheid maakt het drogen en stylen van je haar sneller en eenvoudiger.

 • Slanke compressor voor gerichte airflow

  Slanke compressor voor gerichte airflow

  De compressor van de föhn leidt de luchtstroom door de opening naar specifieke gebieden. Het resultaat is een perfecte styling die ideaal is voor het bijwerken of afmaken van je haarstijl.

 • Keramisch element voor gladder haar

  Keramisch element voor gladder haar

  Het meegeleverde keramisch element beschermt tegen uitdrogen. Het geeft infraroodwarmte (een aangename warmte) af die het haar van binnenuit droogt en beschermt tegen uitdrogen, zonder dat de snelheid en doeltreffendheid afneemt.

 • Ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

  Ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar

  Geef je haar een onmiddellijke boost met ionenconditoner. De negatieve ionen elimineren statische elektriciteit, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat is prachtig glad, glanzend en pluisvrij haar.

 • Coolshot voor je eigen style

  Coolshot voor je eigen style

  Een druk op de CoolShot-knop zorgt voor een intense stroom koude lucht, een onmisbare professionele functie voor kappers. Het wordt na het stylen gebruikt om het model te fixeren.

 • Makkelijk ophanghaakje voor eenvoudig opbergen

  Makkelijk ophanghaakje voor eenvoudig opbergen

  De rubberen haak zit aan de onderkant van de handgreep en zorgt voor een alternatieve opbergoptie die thuis en in hotels van pas kan komen.

 • Keramische volumediffuser voor extra veiligheid en meer volume

  De volumediffuser droogt het haar snel en gelijkmatig. Hierdoor wordt pluizen geminimaliseerd en volume toegevoegd. De diffuser is voorzien van een hoogwaardige keramische buitenlaag. Dit beschermt het haar en maakt het zacht en glanzend, waardoor je perfecte gezonde krullen en veerkrachtige kapsels kunt creëren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in