1
Producten

Consultatiebureau Plus

 

Philips biedt graag betrouwbaar, professioneel en persoonlijk advies aan ouders die vragen hebben tijdens de zwangerschap en na de geboorte bij de ontwikkeling van hun kindje. Om deze reden is Philips een samenwerking aangegaan met de zorgprofessionals van Consultatiebureau Plus.

 

Via de app service van Consultatiebureau Plus kun je 24/7 vragen stellen aan (medisch) gecertificeerde zorgprofessionals. Een team van onder andere verloskundigen, gynaecologen, jeugdartsen, pedagogen en jeugdverpleegkundigen staat klaar om een breed scala aan vragen te beantwoorden over de zwangerschap en de ontwikkeling en opvoeding van kinderen (0 tot 19 jaar).

Download de app

Consultatiebureau Plus

Hoe werkt de app?

Na het downloaden van de app kun je direct een vraag stellen aan de specialist die op dat moment beschikbaar is en die beschikt over de kennis om jouw specifieke vraag te beantwoorden. Van de specialist die jouw vraag beantwoordt krijg je een korte profielomschrijving en een profielfoto te zien, zodat je weet wie je helpt. Wanneer een ouder bijvoorbeeld een vraag heeft over de borstvoeding of kolven, dan zal deze beantwoord worden door een lactatie(des)kundige. Je krijgt binnen enkele uren antwoord op je vraag, gegarandeerd binnen 24 uur. Naast tekst, kunnen ouders ook foto’s en video’s uploaden om zo nog gerichter advies te ontvangen. De gesprekken met de specialisten zijn beveiligd volgens de laatste beveiligingsstandaarden. Persoonsgegevens worden niet gedeeld met anderen.
Consultatiebureau Plus

Ouderschap. Er is geen handleiding voor, maar er is wel ondersteuning


Wil je gratis, persoonlijk advies en kortingen direct in je inbox?
Download de Zwangerschap+ app

Zwangerschap+ app

 

Download nu gratis 's werelds beste zwangerschap app. Zwangerschap+ is speciaal ontworpen om de voorgang in alle fases van de zwangerschap te volgen. Inclusief handige tips, persoonlijk dagboek en uitgebreid advies. Nu gratis te downloaden in de iOS en Android appstore.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Philips Avent

Ouderschap. Er is geen handleiding voor, maar er is wel ondersteuning


Wil je gratis, persoonlijk advies en kortingen direct in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!